JULIA K

Zetas trädgård och husuppdatering

Åh men hej! Och hej lördag. Soliga lördag!


Nu är jag så rysligt sugen på att köpa fina blommor och piffa fint till sommaren, eller ja våren först såklart. Igår var jag en sväng förbi Zetas på hemvägen från en liten tripp och där blir man ju alltid sådär extrasugen. Just nu suktar jag efter ett citronträd…vore tjusigt att ha ståendes i köket…

Jag köpte några pelargoner, en jättevacker kruka och så dessa små raringar. Ett ekollon och en frökaspel av vallmo. Så vansinnigt vackra former naturen kan skapa inte sant? Dessa är ju då i betong tror jag och passar fint som små stilleben härhemma.

Och huset jag vet jag veeeet spänningen är nästan bortom olidlig. Så pass att det börjar kännas lite avmättat, eller hur jag nu ska förklara. Ville mest berätta att jag inget har att berätta. Intet nytt med andra ord.

Vad ska ni hitta på idag? Vi är lite sugna på en tripp någonstans, eller så blir de hemmamys…vi får se när lilla Belle vaknar efter sin ”förmiddags suss” 🙂


kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!