JULIA K

I min neccessär!

Helgblommorna blomstrar än…

Kärleksgåva från min C efter Belles födelse, en fin klocka och så min favvoring i guld och blek turkos.( från min egen lilla butik ).

Hej hopp!

Vilken dag! Himla bra faktiskt. På många sätt. Min oro börjar släppa taget om mig. Jag ser fram emot ännu en vårhelg och kanske lite trädgårdspyssel. Växthuset skulle behöva sig en omgång…

Igår uppdaterade jag min sminkneccessär. jag är nog ganska blygsam när de kommer till smink och har väl inget superintresse för det. Det är mer basic så att säga. Nåväl, jag inhandlade lite nya borstar, puder, solpuder, rouge, lack och så läppglans. Detta som ni ser ovan är en riktigt favorit!

Ses snart igen 🙂 !

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!