JULIA K

Nerver och spets

Ok Elle, ta en bild på mig där hela kroppen kommer med.! Du vet i den där lilla rutan du tittar i. Och så trycker du riktigt hårt du vet. Ja just hela kroppen ska synas i den där lilla…tack. Mamma vill visa sin nya topp på bloggen så h e l a mamma måste vara med på bild. Och helst supersnabbt eftersom mamma ska öppna butiken om fem minuter…
Jättebra! Ni ser ju iallafall halva toppen och här kommer resten 😉

Hjälp så sent detta blev. Det känns mer som godmorgon än godnatt.

Vissa dagar så tar tiden slut allt för snabbt för min del…

Hursomhelst så ville jag tipsa om denna uuuursöta spetstoppen som jag hittade på HM häromdagens. 

Hoppas er lördag varit riktigt härlig!

kram

Julia

Ps…nerverna är fortfarande utanpå min kropp men jag försöker att ta en dag i taget. Nästa vecka får vi ett avslut på vårt husköp. Hoppas vi.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!