JULIA K

Jag är en drömmare…

Hej på er!

Tack snälla. För att så många vill fira med mig! Än finns det lite tid kvar att lägga en beställning och få 15% rabatt. Se föregående inlägg för mer info.

På vår lilla gård börjar våren sprida sig. Vi fann årets allra första blåsippa när vi tog en liten promenix i lillskogen…


Och jag vet att ni undrar hur det går för oss. Ja de kan man ju verkligen undra.

Jag är en drömmare. Carlos en realist. 

Vi funderar över olika saker och tar reda på saker och ting inom olika områden. Himla behändigt faktiskt. 

Men, vi vet inte hur vi ska göra. Det skiftar från stund till stund. Under veckan som kommer ska vi få lite mer fakta som vi saknar, ta reda på lite gällande olika omkostnader och praktiska saker som vi måste få lite bättre koll på. Med andra ord, inget nytt på husfronten. Och ingen vore mer lycklig än jag ( och C förstås ) om vi hade ett beslut att rätta oss efter. Ovisshet är liksom inte ett dugg min grej. 

Annars så har dagen varit fin. Solens strålar är ju så otroligt efterlängtade. Och jag är oändligt lycklig över den här supertidiga våren 🙂

Kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • No mutta hei Elise! Miten voit? Carlos har tagit över fönsterputningen… 🙂

  Halein!

  Julia

  Julias vita drömmar 2014-03-24 08:13:54 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Hej Julia! Följer din blogg varje dag..du har sååå fina bilder..och kan bättre tänka allt när jag har varit hos dig..kommer du ihåg?Tänkte direkt efter erat nybyggnad att vilket roligt fönsterputs jobb du kommer få 😉 Ha det så bra och lycka till med husfronten :)Mukavaa päivää ! Hjärtliga hälsningar Elise(fönsterputsare 🙂

  Svara
 • Tack för ditt fina svar! <3
  Då ska jag bara kolla växtzonen…
  Håller tummarna att det går vägen! 🙂 Det är ju inte lika lätt här uppe.
  OM ni flyttar får du väl endera gräva upp den och ta med, är säkert inget problem om du hör med de nya ägarna innan och säger att den inte ingår i köpet. Det går ju också att göra tillägg vid försäljning via mäklare ang vad som inte ingår i köpet, eller så får du köpa en ny och leta efter den allra finaste plats vid ert nya hem och plantera den där och se den växa och förhoppningsvis bli lika vacker som er gamla. 🙂
  Önskar er en mysig söndagskväll!
  / Tina.

  Anonymous 2014-03-23 20:52:18
  Svara
 • Åh Tina vilken fin hälsning från dig, jag som verkligen lever mig in fick nog in den rätta känslan av hur ni har det just nu. Våren är verkligen bäst! Det är en Tibast. Väldigt giftig. Så har man småttingar som mumsar på allt de kommer åt får man hålla uppsikt. Den är vårt allra vackraste och tidigaste vårtecken varje år. Skulle sakna den om vi flyttade.

  Anna, tack söta. Ja men denna blåsten som varit sendå. Skönt att det var lugnt och soligt idag.

  Pöss Jess ( tar mig friheten till att vara kort och rak 😉 )

  Julias vita drömmar 2014-03-23 19:47:39 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Så fint o vårigt ni har det i fina björsta!
  Pöss o kram

  Jessica, grannen 2014-03-23 19:27:07
  Svara
 • Så ljuvliga våriga bilder! Här har solen lyst idag och jag kom äntligen ut på en promenad efter en vecka av blåst och regn. Nu blir jag sugen på att fixa vårblommorna på trappen som väntar på att bli vårfin.
  Spännande med huset!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-03-23 18:59:14 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Här uppe i norr har vi också kunnat vara ute och pysslat lite i trädgården idag, trots all snö som vi fick i veckan. Mycket har tinat bort, men än finns det rätt mycket kvar, speciellt där det inte varit skottat. Vårfåglar har börjat komma och måsar och kanadagäss hörs borta vid havsviken från vår gård. Underbart!
  Jag älskar verkligen våren. <3
  Jag undrar vad det är för vacker buske ni har som blommar i rosa?
  Skulle vara underbart att ha något tidigblommande. 🙂
  Jag känner verkligen igen mig i det du skriver och hade det inte varit för att vi bor i makens barndomshem, skulle även vi varit på jakt efter drömmarnas hus. Nu när han vägrar, kompromissar vi och gör det bästa av situationen, och sakta men säkert återfår även detta lilla sönder renoverade hus sin genuina prägel. I vår ska vinkasten mot husets södra sida färdigställas. Längtar… <3
  Lycka till med funderingarna och med vad ni än väljer.
  Mvh Tina i Näske.

  Anonymous 2014-03-23 16:06:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!