JULIA K

Fira med mig! Butiken 5 år!

HIPP HIPP HURRA!
Häromveckan fyllde min lilla butik hela fem år! Kan ni tänka er….vilken resa detta har varit. Upp och ned, ned och upp. Många många sena kvällar och nätter. En del oro och bekymmer. Men framförallt ren och skär glädje och lycka inför det faktum att jag får arbeta med det jag älskar.
Detta firar jag genom att ge Er 15% rabatt på hela sortimentet i nätbutiken.
Rabatten gäller 22/3 – 23/3
( Rabatten gäller köp över 400 kr inom Sverige på varor som finns på lager och tyvärr jag kan inte erbjuda rabatten varken på för eller efterhand, hoppas ni har förståelse för det 🙂 )
Skriv ”Fira”” i din order, så justerar jag slutsumman och återkommer med den rätta slutsumman per mail om du valt förskottsbetalning, annars justeras rabatten på din faktura från Klarna


Det är med stor glädje och ödmjukhet jag tackar er alla som på ett eller annat sätt stöttat min verksamhet under dessa 5 år. Utan er ingen butik. Jag är oändligt tacksam för att jag får leva min dröm och arbeta med mitt företag på heltid. Eller halvtid just nu åmtinstonde när jag ju för närvarande har sällskap av min älskade rosenknopp/virvelvind  om dagarna 🙂

Kramar/Julia

Ps, mina killar har i gryningen åkt till huset. Om Carlos tycker om. Så får vi nog ett avslut på denna olidligt spännande och nervpirrande pärs 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Grattis! Du har fina varor på hemsidan. Fått inspiration. Härligt..

  Charlotte 2014-03-23 09:26:18 http://www.lizetteofsweden.com/
  Svara
 • Hihi vi har samma efternamn 😛

  lebanezzas 2014-03-22 20:52:23 http://lebanezzas.com/
  Svara
 • Grattis, vad roligt att du får arbeta med det du vill och samtidigt ta vara på tiden med de små! och roligt för oss som tar del av resan. Häromdagen hälsade jag på släktingar som inte bor så långt från er och vi sa att det hade varit roligt att besöka butiken om den varit öppen. Men samtidigt lite konstigt; som att träffa en kändis som man genom bloggen fått veta så mycket om… Nu har själv en blogg och märker ibland att mina bekanta ver mycket mer om mitt liv än jag om deras. Ja, väldigt roligt det här med bloggeri och med din fina butik. Och lite konstigt att liksom känna dig men ändå inte. Kram!

  Jenny Åberg 2014-03-22 12:16:10 http://www.blogger.com/profile/07918866892736779690
  Svara
 • Grattis på femårsdagen! Gud vad spännande det känns med det där huset! Hoppas, hoppas att det blir av och att vi får följa med på resan! 👍👍

  Anonymous 2014-03-22 11:01:54
  Svara
 • Jag tror det blir bra. Fast jag är själv livrädd för förändringar, så behövs de i ibland. Både de som är bra och de som är dåliga. Är väldigt nyfiken på hur det där huset ser ut och var det ligger, men det får vi väl kanske se snart. Kramar från Skåne

  Svara
 • Bara det att du kallar det huset säger endel.. Pöss

  Jessica, grannen 2014-03-22 08:09:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!