JULIA K

Inga garantier…

Helgblommorna är de bästa blommorna nästefter de små små näpna som jag får av barnen. De är allra allra bäst. Jag har turen att ha barn som älskar att plocka blommor 🙂
Godmorgon soliga men iskalla söndag!

Har ni det bra?

Tack för alla hälsningar gällande en eventuell flytt. Vi vänder och vrider på tankarna gång efter gång men nu känner jag mig snart alldeles mätt på det här funderandet som inte riktigt leder någonstans. Eller jo det är såklart att det gör. Men jag behöver en liten liten paus från det. Jag inser att jag inte kan få några garantier. Och det är liksom det jag vill. Jag vill att någon ska LOVA dyrt och heligt att barnen får varsin fin vän. Minst. Och att grannarna ska vara världens raraste och tycka om oss. Att vi aldrig någonsin ångrar att vi flyttat…

Att jobba brukar skingra tankarna bra så det är precis vad jag ska passa på att göra just nu. Packa lite paket som ska iväg imorgon och pyssla om nätbutiken lite (beställa in nytt och påfyllning samt lägga in nyheter). Annars så blir det en skön och slapp söndag med lite fix inför kommande vecka. Ni vet jympapåsar, badkläder, kolla av veckans aktiviteter, packa skolväskor, plocka iordning hemma och så vidare…


Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Men vad säger barnen? Får dom vara med i era tankar? Det är ju även deras liv ni river upp.. Deras vardag som kommer ändras..
  Men otroligt spännande med ett nytt liv.. Men snälla tänk en extra gång på barnen…
  Ja menar , livet ska ju vara galet å man ska göra tokiga saker, men ett husköp? Det är ju ingen liten grej.. Men spännande, men det känns ju lite som – ja får vi det så får vi det… Spelar ingen roll… Typ..:)) hehe.. Ja det var lite av mina tankar..:) lycka till söta du…

  Svara
 • Hej!
  Ditt badrum är fantastiskt och jag undrar om du har lust att berätta vilken storlek du har på de grå golvplattorna?
  Tack för all inspiration!
  Med vänlig hälsning,
  Ellen

  Ellen 2014-03-17 13:23:59
  Svara
 • Tack för en fin och inspirerande blogg och Lycka till med stora och svåra beslut! Tänkte ställa en fråga angående era jätte fina spröjsade fönster i er utbyggda del. Är det nytillverkade fönster? Isåfall vad är det för tillverkare? Är på jakt efter fina fönster med fast spröjs som passar ihop med våra gamla fönster i vårt hus. Tack för hjälpen på förhand! Med vänlig hälsning Victoria

  Victoria Almqvist 2014-03-17 08:56:26
  Svara
 • Hej Julia!
  Två tips:
  – Gör en plus- och minuslista om ni inte redan har gjort det.
  – Försök gå till botten med varför ni vill flytta. Om det mest har att göra med att huset börjar kännas litet så kanske det inte är värt att lämna ert fantastiskt vackra ställe som ni satt massor av tid på. Barnen bor ju inte hemma för evigt, fast det kan kännas så. Förändringar för ju automatiskt inte bara bra saker med sig, man ger sig ut i det okända. Man vet vad man har, men man vet inte vad man får, och jag förstår ju att detta säkert är ert dilemma. Mycket kan lösas med att tänka positivt, men inte kanske allt ändå. De rötter barnen har fått nu har ju ett stort värde också. Ibland får jag en känsla av att det råder en rastlöshet i bloggvärlden som vi kan påverkas av.
  Allt gott till dig och din familj! Du känner dina barn bäst och vet hur anpassningsbara de är. Det är inte lätt att väga för- och nackdelar mot varandra.
  Hälsn. Pia

  Anonymous 2014-03-17 08:24:20
  Svara
 • Hem är där de du älskar bor, i Björsta eller i ett annan stad kanske inte har sådan stor betydelse. Jag vet en sak att alla bitar faller snart på plats. Många kramar / Emma

  Anonymous 2014-03-16 21:54:42
  Svara
 • Visst är det härligt med helgblommor, jag brukar köpa med mig hem på fredagen, man blir liksom glad. Lycka till med beslutet/ Agnetha

  hemmahosagge 2014-03-16 17:15:38 http://www.blogger.com/profile/14182040527931997242
  Svara
 • En sådan fin blogg du har! Vackra bilder och personligt skriven. Kanske har varit inne här förr, minns inte – men det var i så fall ett tag sedan, finns ju så många bloggar… Ska dock bokmärka den här.

  Väldigt kloka tankar du har runt flytten. Man ska våga, men det är bra att ta sig funderare ändå.
  Kramar till er alla!

  Carita Liljendahl 2014-03-16 16:49:32 http://debutsky.wordpress.com/
  Svara
 • Vet ni, de betyder oerhört mycket för mig att ni skriver era tankar och erfarenheter här. För just nu är läget minst sagt svårt. Tack! Många kramar

  Julia

  Julias vita drömmar 2014-03-16 15:50:49 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Jag tror absolut att hjärtat vet vad som är rätt. Sedan är det väl ingen lätt resa ändå, man får alltid kalla fötter som Sussie skrev, men jag tror ändå att det blir mest rätt om man vågar tro på att hjärtat vet och följa det som det säger. Kram!!

  Jennyshemochharmoni 2014-03-16 15:26:23 http://www.blogger.com/profile/06834743958327672332
  Svara
 • Jag kan lova en sak, jag kommer garanterat hälsa på om ni flyttar! Mer kan jag inte lova… Men hade ni trivts bra, helt bra, i björsta hade ni aldrig funderat på att flytta. Så, bästis, gör något spontant, galet och roligt! Flytta!

  Jessica, bästisen 2014-03-16 14:59:32
  Svara
 • Hej Julia,
  jag har börjat läsa din blog för ett år sedan. Du inspirerar otroligt mycket och jag tycker att du har verkligen din egen stil. En jättefin blog och ett snyggt personligt hus. Man ser att ni trivs i det. Det är alltid svårt att bestämma sig när det gäller så stora förändringar. Vi har precis bestämmt oss för att flytta långt bort och köpa hus där. Just nu planerar vi renoveringen. Men jag känner exakt dina tankar som gäller barnen och grannar… Önskar er lycka.
  Lena

  Lena 2014-03-16 12:22:32 http://www.greysofas.blogspot.de/
  Svara
 • Åh jag förstår dina tankar! Vi byggde hus för 8 år sedan och för ett år sedan flyttade vi. Vi hade haft lite koll på objekt en tid, men jätte svårt att slå till, vi var med i budgivning men backade ur. Men så bestämde vi oss bara att de skulle bli bra! Men de var inte ett lätt beslut, man ville precis som du skriver ha garantier på att de kommer bli bra! Men de kan man aldrig få , man måste tänka positivt och lita på sin känsla! När vi skrivit på fick jag lite panik och mådde inte bra, de blev verklighet och jag skulle lämna allt vi byggt upp! Men nu inser jag att de varit roligt att fixa i ett nytt hem och sätta sin prägel på de, och de är trots allt bara ett hus.. Även om de inte käns så, barnen fick många nya kompisar direkt och de har gått toppen! Barn anpassar sig otroligt, visst säger de något ibland som påminner om vårt gamla hus, men då pratar vi om de och då käns de bättre för alla! Jag längtar också efter vissa saker , men man måste tänka positivt få går allt, och är de något man väldigt gärna vill så ordnar sig allt! Men visst de är ett stort och svårt beslut med många tårar. Lita på hjärtat! Stor kram Sussi

  Anonymous 2014-03-16 11:38:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!