JULIA K

Jag åker!

 
Påsken är en väldans kravlös och skön högtid tycker jag.

Ja menar jämför med julens alla måsten?

Påsken innebär för oss allt som oftast vårväder. 

Påskgodis!! Jag älskar påskgodis. Om någon hittar de där små små små sockriga pastellfärgade hårda godisäggen som knastrar i munnen och innehåller någon sötsliskig sörja så vill jag gärna ha ett kilo. Minst. Ni vet de där små som ingen tycker om. Förutom jag. Inte så konstigt att de inte längre finns antar jag…

Barnen får alltid leta efter påskägg i trädgården. Och varje år glömmer vi vilken dag som är den stora påskäggsletaredagen. Inte långfredagen iallafall… Men vi siktar allt som oftast in oss på en lördag. Det brukar bli bra det 🙂

Man kan gömma annat i påskäggen också såklart 🙂

Jag som inte brukar tänka nämnvärt på påskpynt slog till på ett gäng ägg och de allra raraste kaniner man kan tänka sig från Maileg. Finns några kvar i butiken för den som tycker om och vill pynta Påsk…


Hej hopp…

Vet ni. Jag åker. Imorgon bitti tidigt så åker jag på husvisningen. 

Om jag i ord kunde beskriva vilket stort steg de är för mig. För mig som avskyr allt som har med förändring att göra. Om det så gäller att byta färg på mitt nagellack. Ja så pass liksom. 

Inte för att jag tror att vi slår till och genomför detta. Men för att komma vidare och få lov att njuta fullt ut av våra knoppande syrener här i Björsta ( de är på gång ) så måste jag göra detta. Jag får helt enkelt se det som en mysig liten tripp 🙂 

Tidig kväll blir det för jag siktar på att ge mig av i gryningen. Allra senast.

Kram Julia

Ps, Alla rara påskpinaler finns i min butik. Och eftersom danskarna är härliga och världsduktiga på inredning men aningens svåra ibland så är det det som finns just nu som gäller i påskpyntsväg 😉 Jag ska försöka få till en påfyllning men kan inget lova.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ååå jag älskar oxå di där underbara små påskägg en som ingen tycker om….. Förutom vi då!

  Svara
 • Hur gick det, hur gick det, hur gick det???? 🙂

  Anonymous 2014-03-14 12:51:15
  Svara
 • Så underbara bilder och vad mycket påskfint! Så spännande med husvisning, jag och min sambo är lite lika er. Vi har nu snart renoverat hela vårt hus vi köpte för lite mer än ett år sedan men drömmer ofta om nytt hus och nya projekt! Så alltid håller jag utkik efter något som kanske är just den där drömmen..

  Kram och lycka till imorgon!
  Fredrika

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!