JULIA K

Semmelkilon är inga roliga kilon…


Till själen! 


Vissa dagar behöver jag något lite extra. Någonting sött gott och tröstande. Så att det idag är fettisdag, semmeldag är alldeles alldeles perfekt. Den feta grädden och mandelmassan tillsammans med vetebrödet med smak av kardemumma är absolut bland det allra bästa jag vet. Som gravid levde jag på semlor ( minst en varje dag en bra bit före och efter själva säsongen )…och såg ut därefter också *haha*. Semmelkilon är inga roliga kilon att tampas med kan jag meddela. Måttfullhet får de ju faktiskt lov att vara vad gäller semlor hur trist de nu än må vara.Igår kände jag mig så himla tröstlös och vaknade imorse nästan illa till mods över detta med datorer bilder och allt som jag tycker är så vanvettigt svårt. Men sedan bestämde jag mig för att inte ge upp. Så idag har jag tagit mig an nya utmaningar igen och faktiskt klarat av dessa. NU, lovar jag att avsluta kapitel datakrångel, promise promise dyrt och heligt för om j a g tycker att de är tråkigt så kan jag bara ana hur trist ni tycker att de är att läsa om det…


Nu ska jag bekanta mig med Photoshop minsann 😉

Och tack för pepp och tips. 

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Har endast ätit en i år. Blir det förresten nåt inlägg om att gå ner mammakilon? Har några ynka kvar och behöver pepp!

  Anna 2014-03-08 19:40:11 http://gingerandblonde.se/
  Svara
 • Jag bara älskar semlor, men avskyr semlekilona!
  Svår kombination, men en semla i veckan kan själen behöva och som sagt snart är säsongen slut!
  Allt har sin tid.
  Fina semlefoton du bjuder på! Mums..
  Kram M.E

  Melody and M.E 2014-03-05 13:23:49 http://www.blogger.com/profile/02005721693910261423
  Svara
 • Bra gjort! Nu ser jag fram emot att se dina vårnyheter I butiken:) och Ja känner igen det med semlor, är GLAD att säsongen är över snart, så att man slipper frestas! Igår blev det årets sista för mig!

  Anonymous 2014-03-05 06:53:50
  Svara
 • Klart du fixar det! Heja heja! Semlor är gott!

  Kramen

  Jessica, grannen 2014-03-04 22:14:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!