JULIA K

Mailen är ur funktion!


Plättfrukost…Tips är att hälla både juice, mjölk och vatten i glasflaskor. Det gör vardagen så himla mycket vackrare 🙂 Hos oss går det åt i rasande fart så man behöver inte hålla reda på utgångsdatum…
Vårblomster på köksbordet…
Gult piggar sannerligen upp. Likaså senaste Lantliv som verkligen nummer efter nummer levererar. Nu är tidningen dessutom uppdaterad med en ny look och åh så jag tycker om den. Och innehållet.


Grönt är så himla skönt! Bild ur tidningen…Jag ska nog damma av alla mina flora bilder och hänga upp i köket igen, vårigt och fint 🙂


Ännu en bild från senaste Lantliv. Tycker om färgerna och känslan. 


Hej hopp!

Hoppas ni har en skön lördag? Här har vi mest tagit det lugnt. Golvet i utbyggnaden skall målas en sista strykning. Imorgon kanske jag tar in mitt arbetsbord där *jippie* och så har vi enats om en soffa…

Men vet ni. Nu har det hänt igen. Jag har strulat till det. Jag blir faktiskt lipfärdig när jag tänker på all himla teknik som inte samarbetar med mig. Hursomhelst min mail är ur funktion. Det går såklart att maila men jag kan inte läsa eller svara just nu. Ni vet jag byter dator. Fortfarande. Nu är det mesta iallafall installerat på min nya. I bästa fall fungerar den imorgon. I värsta fall fungerar mailen först i slutet på nästa vecka. Ordrar går fint att lägga och jag skickar i vanlig ordning iväg allt. Men jag kan inte svara på frågor osv genom mail.


Så vid akuta butiksärenden, snälla smsa till mig på 0702526156.

Kram JuliaKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!