JULIA K

PIA LAMPA

Hej där!Ok. Jag är alldeles pirrig i magen nu. Jag t r o r att ni som läser min blogg kan känna igen er. Det där lätta pirret och nästan svindlande känslan när man hittat den allra mest perfekta kudden att vårpiffa soffan eller favoritfåtöljen med. Eller när man råkar springa på en näpen liten glasvas på loppis för en guldtia att ställa i sin samling. När man kryper ned i en renbäddad skön säng med alldeles nytvättade lakan som fått hänga sig torra i den allra första vårsolen. Eller när man hängt upp nystrukna gardiner i skinande blanka nyputsade fönster och vårsolen strilar in. Eller när en lätt sommarvind tar tag i gardinerna när fönstret står på glänt. Och när man äntligen kan få lov att unna sig den där önskeprylen som man drömt om länge länge…eller när man kommer hem med ett gäng kassar av nytt vackert fint till hemmet och vet att man har så mycket härligt piff framför sig åååh hjäp nu gick jag loss rejält här men jag hoppas ni kan känna er in i känslan ;)? DEN känslan har jag just nu. Mina drömmars lampa har anlänt till butiken. En klassiker. Att räkna med en hel livstid. Minst. Hur skulle man någonsin kunna ledsna på den? Så enkel, genialt uppbyggd, lite söt, väldigt maffig och alldeles alldeles underbar tycker jag.

Ja nu är detta ju inredning, i allra högsta grad ytligt men ändå inte…ett hem att älska och trivas i betyder så otroligt mycket för mig. Det är såklart inte allt i mitt liv men mycket 🙂

Lampan finns att köpa i min lilla butik. Och det är jag så rysligt glad för! Det regnade och snöade idag ömsom vartannat och det gav oss så mörkt väder men jag kunde inte hejda mig med kameran och knäppte av bild efter bild på skönheten…ibland försöker jag övertala mig själv om att det är känslan och tanken som räknas i bilden 😉 Skarpare och bättre bilder utlovas till våren!


Njut nu fredagen!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Fiiiin! Men som sagt lite dyr:(

  Anonymous 2014-02-23 20:21:54
  Svara
 • ohoj vad den lampan är fin!!!synd bara att min plånbok är alldeles för tunn för en pia lampa.men man får aldrig sluta hoppas,kanske ng gång blir den i mina ägor,härliga vårkramar till en super härlig blogg från lilla mej i småland

  Anonymous 2014-02-23 11:53:18
  Svara
 • ohoj vad den lampan är fin!!!synd bara att min plånbok är alldeles för tunn för en pia lampa.men man får aldrig sluta hoppas,kanske ng gång blir den i mina ägor,härliga vårkramar till en super härlig blogg från lilla mej i småland

  Anonymous 2014-02-23 11:52:54
  Svara
 • Vilka ljuvliga bilder! Åh jag känner igen mig i det du beskriver. Nytvättat hår och renbäddad säng i härliga lakan, underbart. Och den där kudden som man tittat på jättelänge och sedan äntligen unnat sig. Ibland är det bara för härligt:)
  Kram

  Gabriella 2014-02-22 23:20:32 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  Svara
 • Vacker!
  /maria

  Svara
 • Åh jag förstår dig precis och jag är så glad att man fått den förmågan att känna sig så glad över en liten blomma eller något annat fint. Tror folk ibland blir skrämda när man säger att jag älskar mitt hem och det är så enormt viktigt för mig. Men jag tycker bara att det är skönt att känna så. Jag har inte så stort behov av att resa eller göra saker, vill bara omge mig med fina saker. (nu låter det som vi har ett perfekt hem, det har vå lååångt ifrån men vi trivs i det och längtar alltid hem)
  Din lampa är jättefin och kul att kunna unna sig något man gärna vill ha. Kram och trevlig helg!

  Svara
 • Den är ju bara så fin! En riktig önskelampa och som du säger, den tröttnar man aldrig på. Jag önskar dig en härlig helg!

  dnyahuset.blogspot.se 2014-02-22 09:32:56 http://dnyahuset.blogspot.se/
  Svara
 • Så fin lampa! Din beskrivning av känslan för att hitta nya saker till hemmet känner jag verkligen igen. Det är ju som du säger, bara saker, men man tillbringar mycket tid i hemmet och jag håller med om att det är viktigt att trivas där.
  Må så gott!

  Svara
 • Så ljuvligt fin men omänskligt dyr tycker jag. Kram Elisabeth

  Anonymous 2014-02-22 09:12:15
  Svara
 • 😍 om jag inte hade så jädra mycket måste-utgifter skulle jag köpa den bums! Så fin!!!

  Pernilla M 2014-02-22 07:20:37
  Svara
 • Otroligt fin är den! Står nu på min önskelista!⭐️Trevlig kväll! Kram janni

  Anonymous 2014-02-21 21:27:25
  Svara
 • Så ljuvlig den är!!!
  Och din beskrivning säger mer än en skarp bild 🙂
  Kram Malin

  Malin - Stjärnflocka 2014-02-21 21:23:04 http://www.stjarnflocka.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!