JULIA K

De allra finaste jeansen!

Prickig tröja och favvojeans, från Lindex.

Hej hopp!

Hoppas dagen varit lika strålande som min :)!

Vilket väder vi haft idag…solens strålar är så enormt efterlängtade!

Med en vår i antågande ( snödropparna är på g i rabatterna jippiie ) så kommer alltid suget efter att få uppdatera garderoben inte sant? Jag har inte hunnit se över min lilla garderob ännu men snart så. Jag tror inte att jag behöver så vansinnigt mycket men lite nytt är alltid skoj och jag är sugen på något färgglatt ( typ rosa haha ) och såklart en hel del blått.

Vad gäller jeans så tycker jag att det är lite svårt att hitta de rätta till min kroppstyp. Alltid är det något, fickor som sitter på låren ( eller det kanske ska vara så nuförtiden ;?) , suuuperlånga byxben, sladdriga knäveck osv. Jag är inte så jättelång ( 163 cm ) och tycker verkligen att det varit himla svårt. Men på Lindex hittar jag exakt precis alltid i rätt storlek och passform. Perfa att butiken finns i vår lilla stad dessutom!

Såg att det just nu är 100 kr rabatt på just jeans så det får bli dagens lilla tips!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hi Julia! I read your blog for about two years and adore photos and things i see in here.I have two children and my little son is 16 month old. I am exited of your wonderfull look after third childbirth. How did you do this?And i am inspired . Thank you wery mutch

  Svara
 • Hi Julia! I read your blog for about two years and adore photos and things i see in here.I have two children and my little son is 16 month old. I am exited of your wonderfull look after third childbirth. How did you do this?And i am inspired . Thank you wery mutch

  Svara
 • Hej!
  Är jättenöjd med Lee Scarlet, fin modell och mjuka.
  Susanne,Oskarshamn

  Anonymous 2014-02-25 18:48:23
  Svara
 • Liselott, ja men visst är det…men prova Lindex vettja 🙂

  Anonym, det står bara skinny på lappen när jag ser efter. Men jag vet att de andra jeansen jag har som också heter skinny från Lindex är mer tighta hela vägen ned.

  Kram Julia

  Julias vita drömmar 2014-02-18 15:05:58 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Tack för tipset, alltid kul…tycker också det är såå svårt med byxor.
  Kram Liselott

  Svara
 • Tycker med Lindex har väldigt prisvärda jeans! Vad heter den modellen du har på dig?

  Anonymous 2014-02-17 21:18:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!