JULIA K

Glad alla hjärtans!

Glad alla hjärtans dag finaste bloggvännerna!

Jag älskar alla dessa ”fira dagar”! En anledning att visa omtanke desto mer och barnen tycker att det är superkul. Jag skrev kort till var och en med varsin liten kärlekshälsning, lite godsaker och så fick Carlos ett par mysiga sockor.

Hoppas er alla hjärtans dag varit riktigt mysig med mycket kärlek och omtanke!

Jag fick så fint pyssel av barnen att tårarna trillade på mig nästan hejdlöst i vanlig ordning. Ni vet dessa omsorgsfullt nedskrivna bokstäver som bildar de vackraste orden man kan tänka sig….och glitter…och rosa…och hjärtan…ljuvligt och det allra finaste jag kan tänka mig!

Mitt förra inlägg rörde visst upp känslor. Jag har svarat er som kände er upprörda eller undrande 🙂 Ni vet, min blogg är en liten liten del, väldigt hjärtlig och betydelsefull del av mitt liv, men som sagt var en liten del. Nu var det garderoben i Elles rum som var i fokus. Inte skrivbord, lådor och askar fulla av pyssel och plock som finns på andra sidan av garderoben. Men det tror jag att ni allra flesta förstår och har koll på 🙂 Min mening är endast att ge er som kikar in här en bra och mysig känsla. Jag vill inspirera och skapa en glad stämning ingenting annat.

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Känslan av att läsa din blogg är densamma som när jag får hem ett exemplar av min favorit inredningstidning… en stund av avkoppling och inspiration. Behovet av att se ett stökigt hem kan jag utan problem tillfredsställa alldeles själv:)

  Hälsningar
  Madeleine

  Anonymous 2014-02-15 18:49:33
  Svara
 • Pernilla, åh hjälp. Tur att man alltid kan börja om dagen efter. När man haft en sån dag. Urk. Hade det häromdagens, allt kändes skräp. Men det brukar ju vända väldans fort som tur är. Tack för kloka ord, som stämmer alldeles fullt ut!

  Luse-Lott, mm jag har varit så himla förskonad hittintills. Och alla vänliga fina rara människor är ju i majoritet. Sedan tycker jag absolut att man ska kunna undra och diskutera även om det nu inte är mitt syfte ed bloggen men eftersom den är offentlig så skall såklart det utrymmet finnas 🙂

  Tack snälla Sofie!

  Kram Julia

  Julias vita drömmar 2014-02-15 16:06:37 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Ärligt.
  Jag blir ”mörkrädd” av din perfektionism hemma hos dig…

  Johanna

  Anonymous 2014-02-15 14:40:52
  Svara
 • Älskar din blogg, ljuvliga bilder att drömma sig bort i och att du verkligen lyckas förmedla den där mysiga positiva känslan! Ett riktigt lyckopiller!

  Kram, Sofie

  Sofie 2014-02-15 10:13:38
  Svara
 • Jag har läst exakt samma kommentarer på en annan blogg så jag skulle inte lägga nån vikt på de alls. Jag blir alltid inspirerad av dina bilder och din text 🙂

  Luse-Lott 2014-02-15 00:03:57 http://minafyravaggar.blogg.se/
  Svara
 • Mysig alla 💗dag Julia! Och bra sagt Pernilla! Kram janni

  Anonymous 2014-02-14 23:01:36
  Svara
 • Du är så omtänksam och pysslig! Jag planerade att göra chokladbollar till barnen och fredrik men lackade ur ;D
  Love fick dock önskemat; egengjorda hamburgare…

  Ang förra inlägget är det väldigt intressant att ngt så vackert kan uppröra… Precis som att ni skulle vara en magisk familj utan stök 😀 Klart man måste få välja vad man visar på sin egen blogg. Du kan ju inte visa stöket bara för att andra mår bra av det och då känner sig lika dugliga. Och jag har så svårt att förstå att man kan tro att ni inte skulle låta era barn vara delaktiga i rums- och klädval. Ditt yrkesval säger väl att du har ett stort och öppet hjärta och förståelse för barn…

  Oj, ja där fick jag visst vräka ur mig också… Tydligen en sådan dag idag. Det fick min man erfara förut ;D

  Kram
  pernilla m.

  pernilla malmborg 2014-02-14 21:36:39
  Svara
 • Trevlig alla hjärtans dag till dej, ha det så bra!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  monica sundvik 2014-02-14 21:10:12 http://www.blogger.com/profile/11800111020595886959
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!