JULIA K

DRÖMLAMPAN

Levande ljus är väl ändå bästa bästa när vi har det så mörkt om dagarna och kvällarna…men jag känner verkligen våren inom räckhåll. Och med den ljuset…lyckliga tider har vi framför oss :)! Jag försöker prova de allra flesta produkter i min butik, ( stackars mig hihi ) men det känns viktigt, att jag kan stå för det jag säljer och även beskriva produktens egenskaper utifrån egna erfarenheter så att säga. 

Doftljus från min butik och skålar/ljuskoppar Iittala.

Rosa är vårens färg! Den gör mig iallafall väldigt glad, och gällande blomster så får de gärna vara illrosa men till soffan blir det en mer pudrig mild nyans.

Köksmöbler Elviras värld, löpare Himla min butik ( fler på ingång ) och lampor Ikea.

Dags att göra vår snart bland bilderna på väggen…

Nu har vårt kök sett likadant ut i evigheter känns det som och vissa delar är jag leds på och andra saker fungerar inte med en stor familj. Så i tankarna finns en del justeringar av köket och nedervåningen överhuvudtaget. Men tills vidare så fungerar det såklart fint. Hemmet är i ständig förändring utifrån de behov som finns och de ändras såklart vartefter.

Hej hopp Lördag!

Hur har ni det?

I vanlig ordning har vi kört stora barnen till respektive aktiviteter ( Elle dansar och Noell tränar MMA  om lördagarna ) och lilla Belle hänger med. Lite småfix härhemma och nu är det dags för dagens bästa. Vi drar igång pizzabak *slurp*. Hemgjord pizza kan vara bland det godaste som finns tycker jag…

Vet ni, jag är inne i världens göra om, piffa och fixa period. Mer än vanligt så att säga *hihi*. Tankarna far runt gällande utbyggnaden och ja tror att det mesta har fallit på plats gällande gardiner, fåtöljer, soffa, mattor, hyllor, bord och stolar. Lampor lite ovisst ännu men det ger sig nog.
Att jag sedan har metervis av djuuuupa härliga fönsterbrädor att fylla gör att jag ju ligger sömnlös vissa nätter och bara piffar och fixar i mina drömmar…hjälp så skoj detta ska bli!

Och apropå lampor så kan jag meddela att jag inom en snart framtid är återförsäljare för min absoluta drömlampa nummer ett. Känner mig barnsligt lycklig över det 🙂 men mer om det när det sedan.

Ha nu en riktigt mysig lördagkväll rara!

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Hej! Vilket underbart kök! Får så mycket inspiration! Jag undrar hur du fått fast klädnyporna till bilderna på väggen, är det självhäftande tejp? Mvh Marie

    Anonymous 2014-02-09 15:33:50
    Svara
  • Ditt kök är, enligt mig, ett drömkök. Jag hittar inspiration många gånger i dina bilder.
    Ha en härlig söndag.

    Svara
  • hej goaste julia,säg nu att det är PIA lampan som kommer att hänga i ditt underbara hus!!!jag ser spänt framför mej hur undebart ditt nya rum kommer att se ut,ha en en underbar söndag,kramar från lilla mej i småland

    Anonymous 2014-02-09 11:02:44
    Svara
  • Vilket kök.
    Hanna

    Svara
  • Du har så vansinnigt fint, Julia. Jättekul att du börjat sälja så många varianter av doftljus och lyx till badrummet.

    Gissar på Pia-lampan? Dör en smula i så fall…

    Kram
    Heléne i Södertälje

    Anonymous 2014-02-09 07:24:35
    Svara
  • Ska bli kul att se vad det är för lampa! Jättefint doftljus, lite olika de man brukar se!

    Kram Jenny

    Mittgodastefinaste 2014-02-08 22:54:03 http://www.blogger.com/profile/03865977237572544812
    Svara
  • Väntar med spänning att få se din favoritlampa och mer av utbygget. Ni har så fint. Älskar också rosa och känner verkligen igen känslan av att villa pyssla, göra om gärna lite på alla ställen. Här bromsas vi/jag av ett ganska stort golvbytarprojekt i källaren innan vi kan fortsätta resten av mina många, många planer inomhus. Ha en bra helg fina du! Kram Lotta

    Svara
  • kan det være bestlite?? gleder meg til å se mer av påbygget ♥ min største inpirasjon er deg Julia! Klem klem.

    Anonymous 2014-02-08 18:10:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!