JULIA K

En sista hälsning….


Äh ok lite dramatiskt kanske men den känslan får jag nu. Min stackars lilla ( eller njä liten och liten och jag tycker egentligen inte särskilt mycket om eländet ens ) dator ger nu upp för gott verkar det som. 

Ni vet jag köpte mig en urtjusig MacBook Air som så vackert legat i sin kartong sedan förra året. Jag tycker att det är O L I D L I G T trist och jobbigt med nya tekniska prylar. Så därför har den bara legat och väntat tills den stora krisdagen skulle infinna sig och den är nog här nu. 

Nya fina (mm den är så himla tunn och tjusig ) står nu på köksbordet och jag ska installera den. Och alla mina program. Och bilder ( nä de förstår jag inte alls hur jag ska överföra från den gamla till nya ), och mailen sendå med alla himla lösenord och konstiga till och från konton och så vidare och så vidare…ångest delux! 

Men nya utmaningar och att genomföra svåra och jobbiga saker tillhör mitt nya livsmotto så det är bara att sätta fart. Efter lunch kanske…

Så ja detta är kanske en allra sista hälsning från mig. Så då vet ni vad jag pyssla med utifall att det blir lite tyst här…

Ja just, körsbärskvistarna har slagit ut i blom, med hopp om våren :)!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!