JULIA K

Ett, två tre…på det fjärde ska det ske!

En hastigt tagen bild i Elles rum. Bilder på rad som väntar på ramar…
Hej hopp!

Ny vecka, nya utmaningar, projekt och dagar att njuta av. Ok, alla vardagar hinner man inte njuta av maximalt  kanske om de råkar vara superintensiva men njutbara stunder innehåller varje dag ändå :).

Hur har helgen varit?

Jag och stora barnen var iväg på en liten skidtripp till Romme igår över dagen. Redan klockan sex åkte vi och kom hem straxt före åtta på kvällen. Med mig hade jag packat supermycket godsaker som vi åt och grillade. Och nu till själva skrytmomentet *hihi*. Jag överlevde! Alltså detta med fart, höjder, små ömtåliga barnkroppar ( jooo alltså jag är så himla harig, hönsig och lagd åt det mer hmm nervösa hållet om man säger så ) och det faktum att jag själv inte stått på några slalomskidor sedan ungdomens dagar och att barnen aldrig åkt utför så får jag ändå lov att tycka att vi var helt otroligt duktiga, särskilt barnen såklart som lärde sig så mycket på kort stund. duktiga. 

Ett, två tre på det fjärde ska det ske! Ja ungefär så tänkte jag, för när vi väl anlände hade jag lust att åka hem igen när jag insåg vad jag gett mig in på. Men detta med utmaningar är ju riktigt bra faktiskt.  

Jag är väldans sugen på en repris nästa år men då en lite längre vistelse och kanske ännu längre norrut…? 

Veckan blir fylld till max med arbete för min del. Jag har mängder av bokföringsarbete att ta tag i *gäsp* och så har jag fått finfina leveranser till butiken som skall packas upp och fotas. 


Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Såå vackert rum, blir alldeles kär! /Jenny

  Jenny 2014-02-04 13:37:18 http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se/
  Svara
 • God morgon !

  Härligt att ta sig iväg .
  Det är väl så att man blir harigare.
  Så fint det ser ut att vara i Elles rum.
  Helt underbar tapet.

  Ha en fin vecka blandat med jobb och familje liv.

  Kram

  Villa Björkenäs Backen 2014-02-04 05:23:10 http://www.blogger.com/profile/04040500155237637623
  Svara
 • Vad duktig du är som tog med dig barnen själv och trotsade oron! Jag är lite av en hönsmamma själv och vet inte om jag vågat mig på samma sak. 🙂 fin bild från Elles rum!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-02-03 22:35:22 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Då har jag ett förslag på ett lagom ställe att åka till med familjen!

  http://www.hallstaski.se/default.asp?path=30393&pageid=45069

  http://www.hallstaberget.se/

  Välkommen till Sollefteå!

  Anonymous 2014-02-03 22:34:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!