JULIA K

Melodifestival, slask och vika tvätt.

Lite gardiner, någon soffa, ett par ljuslyktor, femtielva kuddar, snygghyllor, blomster, drömstolarna…mmm ja detta kan nog bli superbra tror jag! Vår lilla utbyggnad so far. Än är det arbete kvar och världens bästa Carlos jobbar på lite nu och då. Det är ju inte direkt någon brådis, mer än att jag vill piffa och puffa med kuddar så att säga 😉
Tjolahopp!

Har ni haft en fin lördag?

Hjälp vilket slaskväder vi har haft här i Björsta. Vad hände med vintern egentligen?

Antar att ni kikar på Mellon? Jag ska kila upp med detsamma och vika tvätt samtidigt, nytta med nöje ni vet…Jag har inte den blekaste aning om vilka som deltar detta året. Höll på att till och med missa att det var ikväll ooh hemska tanke ;).

Ha nu en riktigt fin kväll!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!