JULIA K

Kan man ha för många…?


Tjolahopp!

Åh nu har jag haft en sådan skön helgfeeling i kroppen igen. Jag tror minsann att jag har det varje torsdag :)! Kylen är välfylld, helgblommorna inhandlade, hela huset städat, det mesta av måsten avklarade…

Hur har ni det? Visst är väl ändå läget aningens bättre nu än för exakt ett år sedan när vi hade en riktig vargavinter som knappt hade någon ände…? Jag känner att jag har våren inom räckhåll.

Jag är så vansinnigt loppissugen! Kanske blir en liten tripp till helgen eller så.
Den rara vasen ovan är ett fynd som jag skulle haffa snabbare än blixten om jag hittade den på någon loppis. Sådär skönt nostalgisk och alldeles perfekt som en fin detalj med eller utan blomster tycker jag. Men ja nej det är inget loppisfynd inte. Alldeles nytt och finns i min BUTIK för den som är sugen på en ny vas 🙂 Kan man ha för många små rara glasvaser? Nixpix, inte om ni frågar mig iallafall….

Ses snart igen!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Miten kauniita kuvia ja kaunis blogi <3 jään!

  Jenna / with all my love 2014-02-01 20:41:03 http://www.blogger.com/profile/18089710411914804477
  Svara
 • Julia, ooooh….Julia miten taivaallisen kauniit kuvat <3 <3 <3 Olet oikeasti onnistunut vangitsemaan näissä kuvissa värien harmonian ja vastakohdat. Mikä Harmooninen tunnelma.

  Ajattelin tehdä muutamasta kuvastasi taulut itselleni.Saanhan? toki laitan nimesi alareunaan 🙂

  Oikein tunnelmallista Viikonloppua sinulle<3
  Olet aikamoinen taiteilija, sinussa kauneus asuu sisimmäsi.

  Hali ja puli, Kirsi Naantalista

  Pieni Unelma 2014-01-31 13:09:24 http://www.blogger.com/profile/04023044772540471100
  Svara
 • Vilka fina bilder! Kalla färger men ändå varm o vårlig känsla med blommorna!

  Alicia Holm 2014-01-31 11:45:17 http://www.drommenilivet.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!