JULIA K

Kalklitir Kalkfärg

Hej på er!

Har helgen varit fin?

Jag och bästa vännen hade en galet rolig dag i Sickla igår. Många skratt och finfina fynd blev det. Vi råkade spräcka budgeten redan i andra affären *hihi*…I vanlig ordning avnjöt vi sushilunch och frappe med extra allt *lovely*! Jag känner mig alltid så lycklig efter sådana fina dagar. Stunder att leva på länge!

Nuså, börjar ett riktigt kaos infinna sig här i Björsta. Med projekt lite här och där och rum som står i skaplig oordning just nu. Tapetsering av Elles rum pågår och så utbyggnadens väggar och snickerier som målas. Och så har jag fått för mig att rensa och eventuellt ha en liten bloppis. Och så ska Elles rum rensas och så ska…..ja ni hör ju 😉 

Väggarna har vi målat med en kalkfärg från Kalklitir. Alltså jag måste säga att det blev fantastiskt vackert. Jag visar er så fort dagsljuset vill infinna sig. Färgen är alldeles alldeles matt, härligt levande och den ger exakt den där lite svala och eleganta känslan som jag är ute efter.

Kalkfärgen finns nu i min butik och jag har valt ut de fyra nyanser som jag tycker är allra finast.

Mer om färgen finns att läsa i butiken för den som blir lite målarsugen!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kuolettavan Kauniita värejä…ååååh!!!

  Mielettömän ihana maali <3

  Kirsiltä terveisiä suloiselle Julialle…

  Pieni Unelma 2014-01-28 11:45:48 http://www.blogger.com/profile/04023044772540471100
  Svara
 • Men wow, vilka fina färger! Vi ska göra iordning vår matsal och jag vill måla, men min man vill tapetsera.. Blir väldigt nyfiken på hur det blivit! Kanske ändrar han sig när jag visar honom.. 🙂
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2014-01-27 20:40:37 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Kan du inte skriva vad tapeten heter på din dotters rum, så fin!Åhh ser verkligen framemot inspirations bilder på den vackra färgen så jag kan bestämma vilken färg jag ska prova, Kram Anna!

  Anonymous 2014-01-27 19:58:53
  Svara
 • Ser underbart ut!!!
  Ha en fin kväll!
  Kram Malin

  Malin - stjärnflocka 2014-01-27 17:18:13 http://www.stjarnflocka.blogg.se/
  Svara
 • Ja bloppis!

  Anonymous 2014-01-27 17:12:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!