JULIA K

Lite underkläder!

Godkväll! Äääntligen en ledig liten stund över :).

Jag måste verkligen försöka komma i säng lite tidigare än de senaste dagarna *gäsp*.

Jag börjar alltid få lite fredagsfeeling redan på onsdagen. Och eftersom jag vanligtvis veckohandlar på torsdagar så är helgens mat redan planerad. Jag måste verkligen rekommendera Coops medlemstodning. SÅ himla fräsch, snygg och fylld med riktigt fina recept. I senaste numret fanns recept på lite tacos som verkade riktigt lovande. Bland annat hemmagjorda tortillas, pulled chicken, bönsalsa och picklad rödlök. 


Jag fick hem en HM beställning häromdagens och jag blev så glad över att mina favvobehåar fanns på lager, och i nya fina färger också för den delen. Eller ja det är mer av en axelbandslös top, i mjuk bomull. Så nu har jag ett gäng i svart, vitt, grått och rosa.

Jag har efter tre älskade barn och lika många mer eller mindre långa amningsperioder inte särskilt mycket att varken lyfta, framhäva eller fylla ut med så att säga 😉 Underkläder får gärna vara fina att se på men framförallt vill jag knappt att de ska kännas. Utan bara vara så att säga.

Till helgen är det återigen dags för mig och min väninna att ta en liten tripp till Sickla *jippie* och då är temat skönhet. Jaaa, vi har olika teman för varje gång *hihi* så då ska vi frossa i nagellack, krämer och kanske lite underkläder också…helt fantastiskt härligt är det att få komma iväg sådär på tumanhand och bara göra roliga tjejgrejer ihop.

Nu ska jag fixa lite kvällsfika!

Sköt om er!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!