JULIA K

Härligheter, pizza och söndagsmys.

Hej hopp!

Hur har ni det idag?

Här härjar elaka förkylningar så dagen har varit luuuugn! Väldigt lugnt och söndagsmysigt :)!

Ute är det vinter men visst känns det väl ändå helt ok detta året? Förra året kom vintern så himla tidigt och den tog typ aldrig slut kändes det som. Nu tycker jag att jag har våren inom räckhåll iallafall. Även om snön nu yr omkring därute…

I min lilla butik kan man iallafall ana en känsla av vår! Himla brukar vara den av mina leverantörer som levererar vårens allra första nyheter till mig och så blev det denna säsongen också. Att få packa upp alla härligheter är total lycka! Himla levererar som alltid, både vad gäller design, kvalité och så dessa färger….
Jag blir alldeles lycklig av den rätta blåa nyansen, eller den sockersöta rosa färgen som jag just nu är så himla sugen på!

Nu ska här bakas pizzor! Både en libanesisk variant med köttfärs på och så min favvo med hemlagad tomatsås av söta körsbärstomater, champinjoner, vitlök, prosciutto och en himla massa babyspenat på efter att den gräddats i ugnen. 

Kram på er!

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!