JULIA K

Fortsättning följer….


Tjolahopp :)!

Hur har ni det? Jag är supertrött. Det blir en tidig kväll. Eller ja jag ska åtminstonde lägga mig tidigt och bläddra i en stor hög av tidningar som jag inte hunnit med och äta lite gott till. Mysigt!

Jag tog en snabb runda till  vår lilla stad i förmiddags för att inhandla ingredienser till kvällsmaten och råkade visst ta en liten omväg förbi en av stadens loppisar *ähum det råkar jag göra skapligt ofta men det är ju bara så otroligt roligt, särskilt om man fyndar något*. Hem kom jag med ett litet nätt bord från vad jag tror är 50-talet, undertill finns nämligen en lapp som känns väldigt mycket 50-tal. Men det kanske kan vara 60-tal också…nåväl, det är saksamma. Bordet var så himla fint men i ett förfärligt skick dessvärre. Hade det varit i bättre skick så hade jag nog aldrig ens övervägt ommålning men nu blir det nog vitt. Och fötterna beklädda i mässing skall putsas upp :)! Fortsättning följer…

Kram

Julia

Ps, Nu är det inte särskilt många timmar kvar att fynda på i butiken. Hela morgondagen kan ni fortfarande fynda till superpris! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!