JULIA K

VÄRMANDE

Hej!


Onsdag redan…denna veckan känns lite extra kort och lite extrarolig då jag ska iväg på Formex. Tjat tjat jag vet men det är faktiskt något av årets happening :). Jag hoppas på kul instagramupdateringar redan idag från er som är där.

Ni vet väl om att jag försöker arbeta så gott jag kan och det går med snälla och bra produkter i butiken. Jag återanvänder all emballage som kommer med leverantörer, jag försöker hålla mina hämtningar samlade och fylla på med så många paket som möjligt per gång för att spara på miljön och mycket mer såklart.

Så därför känns det superhärligt att få presentera två nya produkter i min lilla butik. Värmande, snälla och genomtänkta.


De allra finaste tofflorna ni kan tänka er tillverkade av ull i en vacker grå färg.



Tofflorna är Fairtrade, handtillverkade, formar sig fint efter foten, har en praktiskt skinnsula om man råkar ha lite halkiga golv som vi har till exempel, en mjuk tovad insida och är tillverkade av ren högkvalitativ ull som håller värmen på de allra skönaste behagligaste sättet.



Den andra lilla nyheten är den allra raraste och skönaste kaninkompisen! 
Barnen har varsin som jag värmer upp varje kväll. De tycker att det är urmysigt med värmen i sängen och jag inbillar mig att de faktiskt somnar lite snabbare och skönare 🙂
 Kalle kanin är tillverkad av ekologisk lin med ekologiskt vete i själva innerpåsen som man tar ur och värmer i antingen micron eller ugnen om man så vill.

Kram Julia

Ps, både tofflor och Kalle Kanin finner ni i min lilla BUTIK.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!