Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

JAG HAR VARIT SNÄLL!

Hej hopp!

Hur har ni det?


Jag har varit iväg till ishallen idag med god vän och barn. Jag halkade runt som Bambi på hal is. Det är ju alltid så den allra första gången för säsongen om man nu inte råkar vara superproffsig vilket jag absolut inte är ( annat var det i mina barndomsdagar då jag svävade runt i raketfart helt orädd ). Jag vill köpa mig en hjälm faktiskt. Tänk om man skulle råka slå i huvudet oooh hemska tanke.

Ok, så till årets julklappar :)! Jag fick de allra finaste klappar man kan tänka sig precis som vanligt. Från kära. Och nära som tänkt till! Ni vet när man får en ask med de allra allra godaste godisar man vet till exempel ( gröna marmeladkulor har jag så att det räcker fram till påsk minst). Eller det vackraste nagellack och läppglans som Elle rafsat ihop från sina egna små dyrgripar. Och slagit in omsorgsfullt. När man riktigt känner att man blivit ”tänkt på”.
Och såklart från mig själv såklart ( från mig själv till mig själv är obligatoriskt) …det hör till tycker jag. Gärna inslaget också *hihi*.

Här kommer bilder på några av klapparna. Jag tror att jag varit alldeles enormt snäll under året som gått!

Den där laptopen köpte jag till mig själv och mitt företag. Öppnade den och stängde den lika snabbt. Jag verkligen måste bli bättre på tekniska prylar men de får mig liksom att gäspa av tristess och darra lite av rädsla inombords.

Sjalen, har svärmor suttit med i åtskilliga timmar, vilket hantverk! Och färgen sendå…älskar!

Påfyllning med Rörstrands underbara porslin som vi samlar på! Mysig pyjamas också den från mig till mig. Och så en liten men ack så underbar ask från Mulberry med finfint innehåll. Underbara böcker. Hudvård. En ljuslampett efter gammal förlaga, en bit av en kakelugn. Vi som saknar kakelugn, och jag som sörjer de vi haft som blivit nedrivna någon gång under 70-talet *snyft*.

Fick ni några önskeklappar att njuta lite extra av tro? 

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilka klappar! Grattis till din nya Mac, du kommer att älska den. Ge den bara lite tid! Du får gärna fråga mig om tips om det är något du undrar över, hihi. Kram kram

  Sara Medina Lind 2014-01-05 17:03:03
  Svara
 • Vilka finfina klappar minsann:) Och så tjusigt på er kökshylla.

  Gabriella 2013-12-30 23:12:41 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Och du kallar mig perfektionist. Snacka om raka rader i skafferiet 😉

  Sofie 2013-12-29 23:31:09
  Svara
 • Såå fina julklappar!! Trevlig kväll! Kram janni

  Anonymous 2013-12-29 22:49:57
  Svara
 • Underbart fina klappar!
  Gott nytt år!
  Kram Malin

  Malin - stjärnflocka 2013-12-29 21:56:42 http://www.stjarnflocka.blogg.se/
  Svara
 • Wow vilka klappar du fått! Såå fina saker!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2013-12-29 21:55:17 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Finfina klappar! De där väggljusstakarna har jag också! 🙂 ska bli så roligt att få sätta upp dem i vårt snart färdigrenoverade vardagsrum.

  Gott nytt år!
  Kram Ulrika

  Min lantliga dröm 2013-12-29 21:52:57 http://www.blogger.com/profile/15378922296722548166
  Svara
 • Åh, så mycket fint du fått!:) Jag tror jag också har varit riktigt snäll i år då jag också fick massa finheter! 🙂
  Gott Nytt År!
  Kram Mia

  På landet vid havet 2013-12-29 21:24:39 http://www.blogger.com/profile/16196885584747723780
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry