Det gäller att hålla tungan rätt i mun :)! Noell i färd med att tillverka julgodis dagen före dopparedagen….
Brända mandlar är ju så himla gott och enkelt att tillverka själv. Bara att smälta florsocker och röra om med mandlar tills det börjar knäppa till i pannan, därefter låta de heta mandlarna svalna en stund och pudra över rikligt med florsocker.
Vi gjorde smällkarameller och klistrade på gamla fina bokmärken från 50-talet.
En enkel dukning med ljusblå linneduk och blåvitt porslin som ju fungerar året om tycker jag.
Mummis tallrikar är mig kära!
Julbordets bästa om ni frågar mig, sillen. Okejdå, gottebordet är allra bäst ska jag väl erkänna….och OJ så det har mumsats här i Björsta.
Hej på er! Och god fortsättning!
Hoppas ni haft en riktigt riktigt härlig jul?
Vi firade den i stillhet bara vi i vår lilla familj.
Snäll har jag också varit för jag fick så himla fina klappar av nära kära och mig själv såklart *hihi*.
Fotar allt fint någon dag när solen visar sig.
Kram!
Julia
Tack Gabriella!
Frupastell, åh lite bladnat men de du ser på bilden är loppisfynd ( de med fot) och de lägre kommer från cervera men finns på lagerhaus också.
Tack detsamma Anna!
Kram Julia
Allt är så perfekt i ditt hem Förstår inte hur du orkar. Bekräftelsebehov?
Sara
Så mysiga bilder från ert julfirande! God fortsättning!
Kram Anna
Så vackert ni har och smällkaramellen är underbar 🙂 Vart kommer era vin- och dricksglas i från?
Vilken vacker dukning! Så fint med blått och vitt ihop.
Kram