JULIA K

Det börjar närma sig….

 
 
Vackraste lilla julkortet som jag tänker rama in och ha framme till jul ( och därefter också för den delen då budskapet är världsviktigt )!

 
Etiketter i ljuvliga nyanser. Jag har klistrat fast några på tunn kartong och gjort hål med stans så att de fungerar som hängetiketter.
 
 
Ooooh detta är det raraste silkespappret jag någonsin sett. Gräddfärgat med små små guldprickar, sött som bara den!
 
 
Ribbade silkesband och naturfärgade pappåsar är perfekta till ”fröken eller gåbortpresenten”, lite lyxig känsla sådär :).
 

 
Och de allra vackraste god jul etiketterna kommer från Ylva Skarp, fungerar så himla fint som pynt i granen eller varför inte på julbordet vid varje tallrik som en liten hälsning!

 
Hej på er!
 
Ja alltså än är det väl tid kvar men just dessa veckor före jul brukar ju bara rusa fram tycker jag.
Så jag har varit ute i god tid med klappar och är nästintill färdig. En sväng blir det före jul för att inhandla det allra sista. Jag älskar att ge bort julklappar, särskilt till barnen *längtar*!
 
Att slå in är minst lika mysigt!
 
Förra året…slog jag in allt i eländiga plastpåsar från Ica. Trots att jag har en alldeles egen liten butik med supermycket fina inslagningsgrejor. Jag var SÅ sjuk och utmattad att jag inte orkade ta mig de få metrar som det är ut till gårdsbutiken. Och så ska det inte bli detta året alls utan jag sätter igång och slår in redan nu minsann!
 
Ovan lite fina saker för det ändamålet från min butik 🙂
 
Kram på er!
 
Julia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!