JULIA K

PÅFYLLNING

 
 

 
 
Hej hopp soliga måndag :)!
 
Vet ni, julhandeln har sannerligen börjat åtminstonde i min lilla butik. Jag är så innerligt glad och tacksam för att så många väljer att handla hos just mig av alla fina butiker som finns. Tack!
 
Eftersom min butik är just liten, och det faktum att jag driver den alldeles ensam samtidigt som jag försöker få ihop livet som trebarnsmor med allt som hör därtill hoppas jag att ni har förståelse för att jag mitt i ruschen nu inte hinner få iväg alla paket supersnabbt och att mailen besvaras absolut så snabbt jag bara hinner :)! Men jag skickar paket varje dag och kollar av mailen och svarar på akuta mail bums såklart.
 
De varor som tagit slut, fylls på igen och idag kom en leverans med ekologiska dockor, docksängar och de fantastiskt fina anteckningsböckerna tillverkade av återvunnet papper.
 
Kram
 
Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!