JULIA K

DYRBARHETER

 
 
 
Hej hopp!
 
Åh hjälp vilken grå lördag. Nu har jag tänt supermånga levande ljus och snart blir det lite middagsfix. Barnen är halvkrassliga så vi har spenderat dagen hemma…
 
Jag har passat på att försöka jobba ikapp lite och jag känner mig verkligen nöjd med dagens prestation 🙂 I butiken finns nu en hel del nytt i form av julpynt och julklappar.
 
Ovan ett fantastiskt smyckeskrin som är tygklätt och rymmer nästan hur många smycken, skatter och dyrbarheter som helst. Min Elle har i alla fall mängder av sådant så det blir en alldeles perfekt julklapp tillsammans med det fina hårbandet.
 
Jag ska knåpa ihop ett julinspirationsinlägg också med mina planer och tankar inför julen 2013 :)!
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Vilket jätte fint smyckeskrin. Skulle vilja få tag på ett sådant till barnens kusin i julklapp. Vart har du köpt det? Har en fråga till. Kommer du få in fler ekologiska dockor före jul? Skulle så gärna vilja ge min lilla Sigrid en så fin docka. Tack på förhand. Med vänliga hälsningar Malin

    Anonymous 2013-11-20 21:57:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!