JULIA K

Dagsfärska köksbilder!

 
 

 
Hohoo någon vaken?
 
Känns som att de flesta sussar sött ganska tidigt numera, inklusive  jag själv. Det är ju bara så himla mörkt och ruggigt vissa dagar. Då blir man extratrött.
 
Idag har jag veckostädat som varje torsdag för det är SÅ skönt att ha fredagen ”fri” . Då brukar jag passa på att baka, pyssla med något, jobba en sväng och ha fredagsmys så mycket jag bara kan. Ja jag städar inte bara utan jobbar och tar hand om lilla rosenknoppen också förstås. Hon är en riktig livsnjutare och sitter länge vid varje måltid så just nu känns det som att jag är stationerad vid just matbordet mest hela dagarna *hihi*.
 
Nåväl, ovan några dagsfärska bilder på vårt lilla kök. Som saknar lite grönt i form av kryddor och julpynt, tänk snart får man faktiskt adventspynta *jippiiie*!
 
Kram
 
Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!