JULIA K

HÄMTA ANDAN

 
Sådärja, nu har jag hämtat andan litegranna….ursäkta min lilla paus här men den var väldans nödvändig!
 
Hej på er!
 
Har ni det bra?
 
Min vecka blev superintensiv minst sagt men nu börjar jag känna att läget är under kontroll igen. Jag har packat packar och återigen packat. Nu känns det av att många börjat handla julklappar och att så många väljer att göra det i min lilla butik är HELT fantastiskt, tack!
 
Ni som följer mig på Instagram vet att vi igår firade Noells åttonde födelsedag. I lördags åkte han med ett par kompisar till Heron City ( ja Carlos följde såklart med också ) och där bowlade, spelade och åt de. Rätt så fiffigt upplägg om man inte känner för kalas längre…

Vi ses snart igen raraste ni som kikar in här!
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!