JULIA K

PÅ JAKT EFTER EN GREN!

 
Hej och gäsp och hjälp så tröttis jag är såhär i slutet på veckan!
 
Vilken dag….stackars Carlos har skadat sitt finger och fick sy ihop eländiga såret! Ingen höjdare när man är hantverkare och sin ”egen”. Nåväl, jag ska pyssla om honom ordentligt ;)!
 
Julen börjar så sakteliga infinna sig i butiken jag har inte alls fått in känslan som jag brukar men ska jobba på det. Tror nog att den vansinnigt vackra och lååååånga sommaren påverkat mig en hel del…
 
 
Till helgen ska jag i alla fall leta reda på den vackraste grenen i vår skog att hänga Ylvas fina julpoesi i. Den både vackraste och roligaste ni kan tänka er….ni vet från känslan att ”Julen är härlig” till att ”Snart är det över”…*haha* i vackra små etiketter att hänga i gren eller granen. De hade jag sannerligen behövt förra året när jag genomled dop och julafton i 40 graders feber. Denna julen blir bara glad och fin har jag bestämt. Och frisk *peppar peppar*.
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!