JULIA K

VIRRVARR

 
Jag har fått in så oerhört mycket fint, ovan några bilder från butiken.
 
 
Heeej!
 
Åh nu är det virrigt. Virrigare än vanligt. Min toleransnivå för virrvarr är oerhört låg *haha* och idag valde jag att fly allt och spendera ett par timmar i skogen med min älskade och plocka svamp istället. En spontan halvledig dag som kändes mycket välbehövlig för både mig och Carlos.
 
Men nu får jag försöka reda ut och jobba undan. Jag har lagt ut en del nytt i butiken och mer kommer.
Min mailkorg svämmar över med jämna mellanrum men jag ska besvara all mail idag är min tanke.
 
De varor som är nollade i butiken, kommer åter. Exakt när vågar jag inte säga men jag gör mitt yttersta! Jag hoppas ni har förståelse. Eller det vet jag att ni har för finare kunder finns faktiskt inte. I var och vartannat mail kommer de allra härligaste hälsningar man kan tänka sig. Och de betyder mycket för mig.
 
Jag driver min lilla butik alldeles själv som ni vet ( ja Belle är med på ett hörn också *hihi* ) och har Noell och Elle hemma direkt efter skolan så min arbetstid över ett dygn är knapp. Jag har valt det alldeles själv och tycker att hela upplägget fungerar riktigt bra faktiskt. Men ibland känner jag frustreration över att inte ha kapacitet att genomföra precis allt det jag vill. Nåväl allt har sin tid, och jag är SÅ glad och stolt över att jag efter årskiftet firar hela fem år som företagare.
 
Nej åter till att reda ut allt så virrvarr….
 
Hoppas er måndag är fin!
 
Kram Julia
 
 
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Bra kämpat med stor familj och företag på samma gång!
  Kram Åsa

  PS. Tipsar om min ”auktion” på en vacker stor Madonnafigurin på min blogg:)

  Min KuriÅsa Värld 2013-10-15 13:28:36 http://minkuriasavarld.blogspot.com/
  Svara
 • Filten var jättemysig och härligt att leva sin dröm! Även fast det blir lite virrvarrigt ibland… 🙂

  Kraam
  Petronella

  Prinsessorna på Bellevue 2013-10-15 10:48:25 http://www.blogger.com/profile/09093371109219872306
  Svara
 • Hej !

  Ser så fina saker du har fått i.
  Ska kika in i din Butik…
  Visst är en balans i livet. Härligt.
  Men skönt att hämta andan i svampskogen.

  Ha en fin vecka ! Kram

  Villa Björkenäs Backen 2013-10-15 10:32:15 http://www.blogger.com/profile/04040500155237637623
  Svara
 • Hej! Så mysig filt nederst, är den ny i butiken? Hoppas att lite virrvarr löste sig efter promenaden, ibland löser det sig lättare, bara man får en paus tycker jag. Beundrar dig att du får så mycket gjort med butiken, hus och tre barn!
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2013-10-14 21:30:37 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Ibland behöver man stanna upp i vardagen och bara glömma alla måsten! Precis så har jag gjort idag också! 🙂 Ha en toppen kväll! Kram

  Josefine-Elvine 2013-10-14 20:40:35 http://www.blogger.com/profile/08431988791719443681
  Svara
 • Ja du lever verkligen drömmen! Starkt, modigt och tur för oss andra 😉 önskar så jag skulle våga ta steget och komma på exakt vad jag önskar göra istället för det jag gör idag, förskolepedagog. Jag kvävs :/ men du ska veta att det är otroligt kul och avslappnande att läsa din blogg och se på din syn av världen. Gillar dig!

  Jessica, ienbacke 2013-10-14 18:35:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!