JULIA K

GLAD FREDAG och så lite ditt och datt!

 
GLAD FREDAG!
 
Ja välkommen sköna efterlängtade helg!
 
Idag var en sådandär dag som jag ville SÅ mycket. Jag ville hinna med maximalt med projekt både stora och små. Hmm det gick sådär. Jag hann iallafall det viktigaste, nämligen att baka bullar till barnen och fixa det fredagsmysigt till middagen för oss alla efter en intensiv vardagsvecka. Och så allt däremellan med tvätt, småstäd, ärenden, Belle och lite jobb.
 
När jag donade på som mest slog jag i tårna i tröskeln och AJ AJ AJ jag har nästan lust att lipa som ett litet barn så ont det gör nu. Den mellersta tån är svullen och svart vid nageln *blä*.
 
Nåväl, det var lite om min dag. Jag vill verkligen tacka för att så många tog sig tiden att skriva en kommentar till förra inlägget. Viktigt och väldigt inspirerande för mig att höja ambitionsnivån ytterligare ett snäpp! För er som inte läst bland kommentarerna, så gör det om ni har tid och lust!
 
Ovan en av bilderna jag tog idag. För jag har fått in en hel del nytt som jag tyvärr inte hunnit lägga in, men kanske imorgon ( pläden ).
 
Och det som tagit slut från Rifle Paper Co kommer in inom kort igen, och det gäller även de ekologiska dockorna som tog slut i ett nafs. För att säkert få fatt i det ni önskar, maila mig! Så lägger jag in en förhandsbokning.
 
Ja det blev verkligen lite ditt och datt här nu.
 
Njut nu av en riktigt skön kväll!
 
Kram Julia
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!