JULIA K

Rifle Paper Co

 
Vackra papper som man kan göra mycket fint av!


Hej på er!


Ibland så vill jag inte bara hasta in och skriva att nu har det trillat in lite nytt till min butik. Vissa produkter och leverantörer ”kräver” lite mer….Ja alltså inte så att leverantörerna har något krav på att jag ska berätta om just dem men ni vet känslan när man vill förklara sig lite extra, berätta hur man tänkt och varför. När man känner lite extra för något helt enkelt. Så jag hoppas ni vill ta del av en hel del butiksrelaterat de närmst kommande inläggen :)?

I min butik finner ni ett sortiment som jag valt ut med mitt hjärta. saker och ting jag själv vill omge mig med, eller ge bort till någon jag tycker om. Jag håller butikens sortiment nära mitt hjärta helt enkelt, ja inredningshjärtat ni vet 🙂

På senaste Formexmässan hittade jag en rad nya leverantörer. Som till exempel Rifle paper Co som hade en liten liten men ack så fin monter som fick mitt inredningshjärta att slå minst tre volter på raken.

 
 L J U V L I G T !

Att företaget levererar produkter av mycket hög kvalité och har en miljömedveten produktion känns alldeles rätt.

Hoppas ni ska tycka om lika mycket som jag! Se bara på det gula printet, tänk att hänga den på ett väl valt ställe och se den varje morgon.

 
Citrongult gör mig glad!
 


Eller dessa etiketter, finaste jag sett! Och anteckningsblocket sendå…jag med mina listor. Nåväl, alla nyheter från Rifle finner ni i min BUTIK.

 
Etiketter till jul!

 
Ett anteckningsblock i puderrossa för viktiga viktiga listor ;)!

 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!