JULIA K

Snyft!

 
Snörvel snyft snyft!
 
Jag blir väl inte särskilt ofta bortbjuden på bloggevents men detta hade jag SÅ gärna velat gå på. En liten tripp till Varbergs Stadshotell med tillhörande SPA. Har redan förträngt allt kul som planerats in för de två dagar detta gällde….SÅ gärna hade jag velat gå…*snyft igen*.
 
Nåväl allt har väl sin tid och just nu är inte tiden rätt för mig. Vardag, två skolbarn, en liten hemma på heltid och en make som arbetar mycket och länge…
 
 
Nu ska jag ta min godisskål och njuta av fredagskvällen!
 
Kram på er!
 
 
Julia
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Just den hade jag också velat gå på, men själv har jag ingen inbjudan 🙂 Den verkar ju så rolig med många trevliga inbjudna, besök på l:a bruket osv.

  Det kommer nog snart fler event och då är tiden rätt att kunna åka för dig!

  ps. Lampan blev superbra i loppans rum!

  Stor kram!

  Ekomorsan 2013-10-06 07:30:39 http://www.ekomorsan.com/
  Svara
 • Hej Julia. Läser din blogg och följer dig på Instagram. Tycker du har en underbart fin blogg och dina bilder är fantastiska. Har också små barn och en sambo som är egen företagare och jobbar mycket men trivs bra ändå. Jag jobbar också i företaget och har förmånen att bara jobba halvtid så jag kan vara hemma med barnen när sambon jobbar mer. Fördelen med eget är ju att man ändå har förmånen att styra sina tider själv och att kunna vara ledig hela sommaren och andra lov och jobba lite på kvällen eller när det passar bättre. Kunde jag så skulle jag bjuda hit dina barn att vara här med oss när du åker på eventet. Vet hur mycket det är värt med en god natts sömn och lite tid för sig själv! / Lena i Dalarna

  Anonymous 2013-10-05 19:56:03
  Svara
 • Småbarn och hårt arbetande man frestar på, men tro mig! Det kommer dagar då livet flyter på mycket lättare! Tror att alla måste igenom det där… Sen saknar man ändå allt mysigt som dom åren har med sig. Styrkekramar till dig, vackra, varma människa!

  Anonymous 2013-10-05 17:22:57
  Svara
 • kram till dig, men du får njuta av godisskålen.
  Ha en toppen lördag.
  Kram
  Hanna

  Svara
 • Detta hade du varit såååå väl värd! Njut av godis idag och imorgon, kramar långa o hårda i massor till dig

  Jessica, ienbacke 2013-10-04 21:41:30
  Svara
 • Det kommer fler tillfällen! 🙂

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!