JULIA K

Thou shall not take shit. Så det så!

 
Åh hej vilken tid det tog att få ned bilderna här, jag började igår men gav upp…
 
Nuså :)! Hej hopp tisdag!
 
Har ni det bra?
 
Jag laddade på med ny enegi i söndags med min väninna då vi tog en liten tur på tumis till Sickla. Rackarns bra köpcentrum det där tycker jag 🙂 Det är inte ofta jag unnar mig en tur bara sådär men det var välbehövligt. Längtar redan tills nästa gång!
 
På vår lilla tur hittade jag så himla fina ramar på Granit. Köpte en vit stor till mitt senaste print från Ylva Skarp ( finns i BUTIKEN min ). Med ett budskap jag skriver under på helt och hållet! Jag jobbar på med den biten och har tavlan i vardagsrummet som en liten uppmaning sådär. Jag har en tendens att ibland vara aningens mjäkig nämligen…och inte riktigt säga ifrån ordentligt.
 
Vacker är den också där den står på golvet tycker jag :)!
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!