JULIA K

SLÄPPA TAGET

 
Hej på er!Jag brukar då inte ha svårt att släppa taget…men nu har jag det. Jag älskar hösten. Jag älskar årstidsväxlingarna. Det är alldeles i sin ordning att hösten är här. Ändå blir jag en gnutta ledsen när jag tänker på att jag nu måste släppa taget om sommaren för gott. Den här gången. Sommaren vi haft var ljuvlig. Och lång! 
Jag och barnen har nästintill dagligen tagit en liten kvällsrunda. Vi har njutit av kvällssolen, livet, värmen, sommarlovet, pratat skrattat och haft det så himla fint längs den långa grusvägen. Nu börjar det bli mörkt och kyligt…

Nåväl, jag bär verligen med mig dessa minnen vintern lång och hoppas att barnen nästa sommar ska tycka att det är lika mysigt att ta en kvällsrunda med mig :)!

Det börjar bli dags att göra höst i barnens sommarhus. Ta in alla textilier och plocka iordning. Det får bli nästa helg det. Och i kökslandet har vi en hel del kvar att skörda. Vi har ätit jordgubbar nästintill dagligen sommaren lång och det finns SÅ mycket kvar än :)!

Hoppas ni haft en ljuvlig lördag!
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!