JULIA K

Höstigt nagellack från Essie!

 
Fridfullt sovrum. Tom spjälsäng hihi. Carlos och Belle sover så sött i vår säng, precis som alla andra kvällar runt 20.00 snåret. Den där sängen fungerar som förvaring åt kläder och leksaker. Om jag ska vara helt ärlig.
 
 
 
Har fått några undringar via mail om mitt nya ”höstiga” nagellack som jag visade på Insta. Så här kommer den! Jag använder mest Essie, och känner mig supernöjd med både utbud av nyanser och hållbarhet. Jag lackar om allt som oftast två gånger i veckan iallafall när jag har rött lack.
 

 
I lördags valde jag länge och väl och kom fram till att just den här nyansen kändes lagom höstig för mig! Rött är svårt…det får inte bli för orange för mig…då känns det inte ”jag” alls. Lite lagom sådär så att säga. Smaksak helt enkelt!

 
Och för att ta bort lack, detta! Oooooh aaah alltså är jag sist ut att prova detta tro? Varför har ingen sagt något 😉 ? Jag var till Apoteket igår för att inhandla lite nödvändigheter och fick med mig denna nästan i farten. WOW! Grymt bra!  Doppa och vrid fingret lite fram och tillbaka så är allt nagellack borta, verkligen allt! Utan att man får den där torra fnasiga hemska känslan efteråt. Eller märkliga missfärgningar.
 
 
Hej hopp!
 
Hoppas ni har en toppenfin fredag! Jag ska fixa iordning en skål med godsaker och se om jag kan väcka liv i Carlos som somnat med Belle!
 
 
Hur ser helgen ut för er?
 
Jag skulle vilja hinna med mängder av roligheter ( finns en fin marknad i Nynäshamn bland annat) och sådant som man bör inför hösten. Vi får se vad tiden räcker till för.
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tack för tipset om nagellacksremovern, den ska jag spana in! Och du är inte ensam by the way:)
  Kram

  Gabriella 2013-09-21 21:16:28 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • SnyggCatta ;)! Härligt att jag inte är helt ensam om att rpova nyheter allra sist då. Och dett amed sova, så länge alla får sova så mycket som möjligt! 🙂

  Kram

  Hihi Emma, kul! Snygg nyasn är det sannerligen. Hoppas du har det kul på spexet!

  Aah ok Nadine, I have too check out the colour you have 🙂

  Johanna, ja jag håller med!

  Evelina, hoppas du får vara kry hela hösten lång!

  Kram Julia

  Julias vita drömmar 2013-09-21 19:51:55 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Massor av innefixande blir det här nu när äntligen förkylningen släppt taget. Må så gott,kram Evelina

  Vita-hjärtan 2013-09-21 13:36:51 http://www.blogger.com/profile/17610496704325790706
  Svara
 • Det bästa lacken tycker jag … som fortfarande målar mina i en mer somrig nyans.
  Önskar dig en trevlig helg!

  Johannas nya blogg 2013-09-21 11:40:28 http://www.blogger.com/profile/14088166928458609662
  Svara
 • It´s so funny because I also bought this week an new Essie Nailpolish for Fall, but I choose ”Fishnet Stocking”. It could be nearly the same red color than yours. A little bit darker for Fall, than my lovely red ”Really Red” for Sommar.

  Have a nice weekend.
  Nadine

  Anonymous 2013-09-21 10:39:54
  Svara
 • Idag var jag på stan för snabbshopping innan jobb. Sprang förbi nagelllacken, vilket jag gör typ två gånger om året, och ville ha ett rött. Går in på bloggen och tänker tänk om det är samma som mitt…jo då, premiär i morgon. Då kan jag vara lugn att jag blir snygg till kvällens läkarspex:) Tack för massa blogginlägg senaste veckorna dom förgyller mina dagar även om jag kommenetarar allt för sällan. Kram Emma på öland.

  Anonymous 2013-09-20 22:12:03
  Svara
 • God kväll!

  Haha, skönt att fler har spjälsängen enbart till förvaring, kan nog räkna de stunder/nätter mina barn sovit där på en hand 😉
  Jag sover med Inez i dubbelsängen och J med Valentin i hans säng, funkar bäst så då inget barn vill sova själv.

  Nej du är inte den siste ut att prova den removern, jag är kvar, ska inhandlas pronto!
  Snyggt lack, tack för tips och ha en fortsatt fin kväll,
  kram Catta

  Catarina Alexandersson 2013-09-20 20:51:12 http://www.blogger.com/profile/17191124863599692366
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!