JULIA K

ÄGG EMALJKASTRULLER OCH SUNDA VANOR

 
Hej hopp!
 
Ojoj redan onsdag, dagarna bara rusar iväg tycker jag!
 
Vissa dagar är mer intensiva än andra med femtielva saker att bocka av på ”att göra listan”…minst…
Jag blir lätt virrig ibland och häromdagen åkte jag med min islatte och kaviartub PÅ bilen. PÅ motorvägen. De klarade sig hem!! Samma dag skulle jag leverera lite varor till en kund och kom fram med en väldigt tom bil. Bara att vända hem och göra om och göra rätt 🙂
 
Hursomhaver så må jag vara virrig och stundtals stressad men är det något jag inte hoppar över så är det mina luncher. De är heliga! Ägg äter jag varje frukost och relativt ofta även till lunch om jag inte har rester kvar vill säga. Vi har ju höns och våra egna ägg är de bästa jag vet!
 
Så mitt tips till er får bli att se till att alltid ha kokta ägg i kylen, perfekt som mellis eller lunch med lite andra tillbehör.
 
Passar på att visa de fina emaljkastrullerna som anlänt till BUTIKEN, den lilla är perfekt just som äggkastrull, passar alla slags spisar 🙂
 
Nu hämta hem barn och fixa våffelmellis!
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tack sötaste ni!

  Anna virrpanna, jag återkommer! Jag tycker att detta med dieter och vikt är hmm aningens känsligt eller hur jag nu ska beskriva det. Men jag har förstått att det finns en efterfrågan om att jag tar upp ämnet så det kommer! Ägg är en del av lösningen 😉

  Kram!

  Julias vita drömmar 2013-09-20 19:25:57 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Ville bara titta in och önska dig en trevlig helg.
  Kram
  Hanna

  Svara
 • Hej Julia!

  Jättefina bilder, som alltid:)
  Och på tal om ägg och sunda vanor, hur har du lyckats gå ner så mycket i vikt? Du är verkligen jättefin, fast det var du innan också:)Jag skulle själv behöva tappa några pannor och undrar om du vill berätta hur du gjort?

  Hjärtliga hälsningar från
  Anna virrpanna

  Anonymous 2013-09-19 15:29:49
  Svara
 • Vilka fina bilder.
  Härligt med egna ägg och en stor skillnad på smaken.
  Så fina bilder.
  Ha en fin fortsättning på veckan!

  Kram

  Villa Björkenäs Backen 2013-09-19 04:23:23 http://www.blogger.com/profile/04040500155237637623
  Svara
 • Fint så det smäller om de bilderna! O ägg ja för tusan, helst massor 🙂 önskar mig att sambon inte var livrädd för fåglar bara… Hahaha kramar till dig från en annan virrhöna

  Jessica, ienbacke 2013-09-18 19:56:32
  Svara
 • Åhh Julia, även här hemma njuter vi av egenproducerade ägg.. En riktigt vardagslyx om man frågar mig!!

  Varmaste Kramarna Elin

  fröken knopp 2013-09-18 19:18:02 http://www.blogger.com/profile/14049018680435686469
  Svara
 • Du det där lät ju som jag när jag har tusen tankar i huvudet, då är jag disträ då 😉

  Bra tips, ägg är alltid gott!! men jag föll pladask för kastrullen <3 den är ju så snygg att den kunde stått framme 😀

  Glada Hälsningar
  //Sessan

  LIFESTYLE by Sessan 2013-09-18 17:57:35 http://www.sessanochprinsessan.com/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!