Hej hopp!
Ojoj redan onsdag, dagarna bara rusar iväg tycker jag!
Vissa dagar är mer intensiva än andra med femtielva saker att bocka av pÃ¥ ”att göra listan”…minst…
Jag blir lätt virrig ibland och häromdagen Ã¥kte jag med min islatte och kaviartub PÃ
bilen. PÃ
motorvägen. De klarade sig hem!! Samma dag skulle jag leverera lite varor till en kund och kom fram med en väldigt tom bil. Bara att vända hem och göra om och göra rätt ð
Hursomhaver sÃ¥ mÃ¥ jag vara virrig och stundtals stressad men är det nÃ¥got jag inte hoppar över sÃ¥ är det mina luncher. De är heliga! Ãgg äter jag varje frukost och relativt ofta även till lunch om jag inte har rester kvar vill säga. Vi har ju höns och vÃ¥ra egna ägg är de bästa jag vet!
Så mitt tips till er får bli att se till att alltid ha kokta ägg i kylen, perfekt som mellis eller lunch med lite andra tillbehör.
Passar pÃ¥ att visa de fina emaljkastrullerna som anlänt till BUTIKEN, den lilla är perfekt just som äggkastrull, passar alla slags spisar ð
Nu hämta hem barn och fixa våffelmellis!
Kram Julia