JULIA K

Och så kom hösten….

 
Lite ”Estridelefanter” på skötväskan, min födelsedagspresent väskan med stort V ( mmm jag ääälskar älskar älskar väskor och denna från Mulberry heter Effie och är utav den största modellen ), korgar urgamla från Granit och linneväskor från Himla innehållandes regnkläder och annat som inte används så ofta till oss vuxna i familjen.

 
Idag hämtade jag ut vårt Pompdeluxpaket som innehöll bland mycket fint denna mönstrade sjalen som jag coh Elle ska dela på 🙂 SÅ fin!

 
Tine K korg från min BUTIK  som slukar en hel del av mitt i farstun, fårskinn är så gosigt att sitta på, nya gummistövlar med superfina senapsgula detaljer baktill från Lindex
  och prickigt örngott från Åhlens.

Ylva Skarps geniala och helt otroligt fina evighetskalender möter vi varje morgon i farstun. Jag blir lika glad varje gång. Kalendern finner ni HÄR i min butik och just ni finns endast två stycken i lager.

 
 
Och så kom hösten…med besked! I lilla farstukvisten är det också höst…
 
Hej på er!
 
Tidigt tidigt imorse plingade klockan då Noell skulle iväg till Skansen med sin klass och vi var tvungna att bege oss iväg tidigare än vanligt.
Och hösten hade under natten kommit till Björsta det märktes tydligt och väl. Det var mörkt, regnigt, fuktigt, kyligt…och himla mysigt. Jag tycker väldigt mycket om hösten så jag välkomnar den varmt!
 
Nu är hösten en hel del ”försenad” så jag har hunnit förbereda oss klädmässigt länge och väl. Det var bara att hoppa i gummistövlar och regnställ…Barnen var kanske inte lika exalterade som jag över nya gummistövlar men ändå ;)!
 
Så nu är det hej höst och välkommen ny årstid! Levande ljus, fårskinn, nya kuddar till soffan, lite nytt till garderoben, innemys och sköna promenader i höstsolen är verkligen något jag njuter av och ser framemot!
 
Tycker ni om hösten?
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • retin a online retin a cream dosage – benefits of retin-a acne scars

    Anonymous 2014-01-22 20:13:53
    Svara
  • Hej Julia!
    Åh vilket underbart och mysigt inlägg du gjort. Jag älskar hösten, den är så otroligt mysig och rogivande. Sen är det rätt skönt att efter den fina sommaren få frysa lite ;-). Hoppas du visar upp mer hur kläderna du beställt såg ut. Skulle vara roligt att se.

    Ha en fin onsdag!
    Kram
    Jenny

    Svara
  • Jessica, då är vi två :)! kram

    Anonym, det är den vaunliga stora!

    Anonym, men snälla någon tack tack tack! Du har gjort min dag! kram

    Julia

    Julias vita drömmar 2013-09-17 11:03:45 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
    Svara
  • Tack Julia för all inspiration! Är en anonym följare som följt din blogg i flera år men aldrig lämnat någon kommentar… Du har så frukansvärt bra smak, ett så vackert hem och underbart fina ungar! Tack för att du orkar lägga ut och dela med dig av ditt liv. Du är min ledstjärna! Tack!

    Anonymous 2013-09-17 07:42:48
    Svara
  • Din skötväska, är de den stora väskan på svenskt tenns hemsida, eller finns den som speciell skötväske modell?

    Anonymous 2013-09-16 21:33:06
    Svara
  • Äääälskar hösten! Så fint ni har det i hallen!

    Jessica, ienbacke 2013-09-16 19:35:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!