JULIA K

FRÅN ÖSTERMALM TILL ÖSMO

 
Hej hopp!
 
Ja bosktavligen faktiskt. Ni som följer mig på instagram vet att jag varit iväg på väldigt angenäma födelsedagföreberedelser idag ( jag fyller år på lördag ) tillsammans med Belle i den stora staden.Vi parkerade på min gamla gata, Brahegatan ( har jag ens någonsin bott där i vimlet kan man ju undra, jag är verkligen en lanttis i mitt hjärta även om jag trivs i stan korta små stunder)…och tog en liten runda däromkring.
 
Så från Östermalm till Ösmo och fotografering av dammborstar *haha*. Men det känns viktigt med vackra bruks och vardagsföremål tycker jag.
Iris hantverks produkter har jag haft i butikens sortiment sedan start. Hoppas ni ska tycka om alla höstens nyheter som trillar in i butiken nu lika mycket som jag 🙂
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!