JULIA K

En puss och en kram och ett tack!

 
Vet ni?
 
Just nu känner jag mig enormt tacksam över all respons jag får. Här på bloggen, sms, på instagram och via mail. Jag känner mig faktiskt oerhört stolt och glad. Alla dessa små rader med uppmuntran, beröm och snälla snälla ord ramlar över mig nästan dagligen. Tänk så upplyftande det är!
 
Jag försöker själv att ge tillbaka och hoppas att jag inte är snål med snälla ord och komplimanger. För sådana behöver vi alla inte sant?
 
Jag har i princip aldrig upplevt något otrevligt här på bloggen. Mmm kanske har jag fått någon enstaka lite vass kommentar från någon anonym men i det stora hela så är jag förskonad. Tack för det! Jag vet att bloggvärlden inte är genomsnäll alls…
 
Ok, det var lite om det, nu ska jag natta mina älskade skolbarn ( wow har inte riktigt förstått det ännu att jag faktiskt har två skolbarn ). Ses snart igen!
 
Puss och kram och tack!
 
Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!