JULIA K

BRÅDA TIDER

 
Hej hopp!
 
Det är bråda tider just nu och jag tycker om det även om jag beklagar mig liiiite sådär lagom :)!
Budkillarna avlöser varandra, lämnar paket…hämtar paket…
 
Jag hinner inte riktigt med. Men under denna veckan ska allt nytt in i nätbutiken, så är min plan. Sedan vet man absolut aldrig hur det blir när man har tre barn och en älskad make som arbetar väldans mycket. Men som sagt, så ser planen ut 🙂
 
Ovan en bild på en alldeles fantastisk sjal som kommit till butiken men som jag då inte riktigt hunnit fota och lägga ut ännu. Bilden tog Noell. Inte så lätt att hålla en stor tung kamera i små händer inte men han är fin och bra på alla vis, min lilla hjälpreda.
 
Hoppas helgen varit fin! Här var den toppen, med en gammeldags marknad, middagsbjudning och loppisbesök.
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!