JULIA K

VARDAG

 
Hej hopp!
 
Huj vad det går undan, vardagen kom med besked. Jag tycker om den väldigt mycket men jag måste bara få landa lite och komma in i den så att säga. Och förändringar tar energi. Skönt att vi fortfarande har sensommar och ljusa fina dagar att njuta av.
 
Lilla Belle var inte ett dugg belåten idag…jag tror att hon saknade sina syskon! Jag har försökt fylla tystnaden med sång, prat, skval från radio och tv men njä det gick inte hem riktigt. Lyckan var total när lilla skolbussen kom med Noell och Elle.
 
Skolstart innebär en hel del inköp till barnen. Jag ägnade en av sommarlovsdagarna åt lite garderobsinventering så att jag ska ha koll på läget, skönt!
 
Ovan några av Elles nya kläder, leggingens är ju bara så fina tycker jag. Matchas ihop med en vit spetströja 🙂 (Leggings och tröja från HM).
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!