JULIA K

Upprörda känslor!Alltså ibland blir man sådär besviken att man har lust att sätta sig rakt ned på marken och lipa. Eller är det bara jag?
Besviken över något supervärdsligt ytligt alldeles oviktigt. Men som uppenbarligen betyder mer än man tror. Jaa hmm det där med väskor rör visst upp mina känslor. Jag har alltid tyckt om väskor och måste jag välja så lägger jag hellre mina slantar på en väska än ett par skor. Om jag måste vill säga.

Jag hade en sådandär superdrömväska på span från Mulberry sedan årsskiftet. I ett vackert ljusbrunt mjukt skinn med flätad rem i en perfekt ”ta med plånbok, telefon, en blöja och servetter storlek”. Precis vad jag behövde. När man har tre barn och allmänt mycket att dona med så är inte prioritet ett att ta sig till storstaden för att spana in väskor. Ja inte passar det rent ekonomiskt heller för den delen med lyxiga väskor. Men så fick jag äntligen till det häromveckan.

Väl i butiken så insåg jag ganska snabbt att sortimentet såg mycket magert ut och det kändes i hela magen att ”min” väska verkligen inte fanns ens i närheten. Mycket riktigt så fanns väskan inte kvar i sortimentet och de hade dessutom REAT bort det.

Kul….


Men jag är inte den som ger upp inte! På Åhlens fann jag en väska, inte ett dugg lik drömväskan men en helt klart värdig ersättare som jag redan trivs superbra med. Mmm ja det här med väskor är inte på blodigt allvar alls….men nästan ;)!

 
Tycker ni om väskor? Eller är det kanske skor som gäller…?
 
Kram Julia
 
Ps, det fanns faktiskt väldigt många fina väskor på Åhlens av märket Wera för en rimligt peng.Tipselitips :)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Tack för tipset! Som tur var fanns det tröjor kvar, så jag slapp bli sådär besviken och upprörd… 😉

  <b>Charlotte</b> 2013-08-12 20:02:28 http://www.blogger.com/profile/14064754847957577649
  Svara
 • Här är en till väsktjej! Vi verkar vara många som känner igen oss:) Åhléns har många fina väskor tycker jag.
  Kram

  Gabriella 2013-08-11 20:11:12 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Snygg väska!!!
  Jag är också en väskoman!!!
  Åhléns brukar ha mycke fina tycker jag!!
  Skall åka till Italien i september då hoppas jag på att hitta
  minst2 st eller kanske…..
  Ha en bra söndag!!
  Kram Chatrin m bloggen Blomkattis

  Svara
 • Åh kuul att fler känner igen sig hihi. Känner mig ibland smått galen….men jag är i gott sällskap iallafall ;)!

  Charlotte, den kommer från Lindex och är köpt relativt nyligen :)!

  Kram Julia

  Julias vita drömmar 2013-08-10 19:34:11 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Jag förstår dina känslor precis! Jag älskar väskor och byter varje månad. Halva garderoben är full därhemma. Jag skulle också ha satt mig ner och lipat om min drömväska hade reats bort till någon som säkert inte förstod att uppskatta den hälften så mycket som jag 😉

  dnyahuset 2013-08-10 16:44:11 http://dnyahuset.blogspot.se/
  Svara
 • Tack för en otroligt inspirerande blogg som besöks dagligen! 🙂 Supersnygg väska, men var kommer tröjan ifrån?? Jag letar efter precis en sån 🙂

  Charlotte 2013-08-10 16:15:11
  Svara
 • För mig är oftast inte skor eller väskor på sådär blodigt allvar, om jag inte spanat in något under lång tid och när jag väl kommit till skott så finns det inte kvar. Hög igenkänningsfaktor!! Men tänkte mest säga att stilen på inläggen är väldigt fin: stilfull och naturlig!

  Jenny Åberg 2013-08-10 14:19:07 http://www.blogger.com/profile/07918866892736779690
  Svara
 • Åhja, känner igen mig! Var i en liknande situation för några år sedan gällande en Louis Vuitton-plånbok. Tänker fortfarande på det ibland. Är helt klart en väsk-tjej framför skor!

  Madicken - Under min sänghimmel 2013-08-10 12:55:45 http://gruvligtvackert.blogg.se/
  Svara
 • Känner också igen mig…
  När jag väl bestämt mig att jag ska köpa den där väskan eller vad det nu kan vara och det visar sig att den är slutsåld. Brukar jag tänka.. ”det var inte meningen att jag skulle ha den”
  Alltså tror jag inte att det var meningen att du skulle ha den väskan..
  Förresten tycker jag att den väskan du hittade är supersnygg!
  Vill även passa på att säga att jag tycker din blogg är jätte inspirerande.
  Kram Tina

  Tina 2013-08-09 22:03:12
  Svara
 • Tror nog att alla kvinnor/tjejer känner igen sig. Själv är jag mer än sko människa. Mitt motto är ”Life is short, by the damn shoes” och jag brukar oftast följa det, men när jag tvekar så visar det sig alltid att jag missat något riktigt bra. Hoppas du blev nöjd med din ”istället för” väska.

  kram på dej

  Svara
 • Julia, du anar inte vad jag känner igen mig. Det är så typiskt mig…. Först beslutsångest, å när jag väl bestämt mig… Ja, då är det förstås slut.😈😥

  Helen 2013-08-09 20:28:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!