JULIA K

SKANSEN 2013

 
Gräs på taket, hur charmigt som helst ju!

 
Mina älskade…

 
Detta är ”min tid”, allt var ju bara så himla snyggt tycker jag…

 
Elle dyker ner bland pionerna.

 
Faluröda hus med vita knutar, så vackert!

 
Ingen kö till ponnyridningen och barnen tog sig varsin liten tur.

 
Hihi nähepp detta gick ju siså…alla med på bild iallafall :)!

 
Den rätta gröna färgen…mm gillar gillar och fångade den på bild för framtida projekt.

 
På skansen finns flera otroligt vackra inspirerande trädgårdar.

 
Aldrig i hela mitt liv inte ens för tiotusenkronor att jag skulle sätta mig i en gunga på den där karusellen…nä aldrig ( eller någt annat för den delen). På Gröna Lund fick Carlos ställa upp på åkandet, jag och Belle höll oss på marken.
 
Hej hopp!
 
Jag lovade ju bilder från vår Skansentripp vi gjorde häromveckan så här kommer ett gäng. Skansen besöker vi minst en gång per år. Det är verkligen en alldeles fantastisk plats för både stor och liten. Jag och Carlos njuter av alla underbara hus och trädgårdar. Barnen tycker att djuren och alla godsaker är det allra roligaste. Vi råkade passa in en dag då det var nästintill folktomt (?!?) och det kändes verkligen härligt. Efter Skansen tog vi oss an Gröna Lund som ligger granne och barnen Ä L S K A D E  det…såklart. För mig tog det ett par dagar innan jag återhämtat mig *haha* . Jag är både höjdrädd och ähum lite sådär skeptisk till folksamlingar. Att trängas är inte min melodi. Men barnen var verkligen alldeles till sig så detta gör vi om.
 
Hoppas ni har en skön lördagkväll!
 
Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!