JULIA K

STENTRAPPA

 
Hej på er!
 
Idag har vi i vanlig ordning varit på simskolan ( intensivkurs fyra veckor varje vardag ), besökt tandis (sådär kul med tre barn men de är så snälla och duktiga, mest jag som tycker att det är sååå obehagligt och jobbigt att bli undersökt) och så avslutade vi det hela med våffelfika vid kyrkans församlingshem. Supermysigt!
 
Vi har en del små och stora projekt på gång och ett är att snygga till entrén. Det blir en stentrappa byggd av gatsten och längs den blir det antingen grus eller någon vacker marktäckande växt. Kul projekt 🙂 !
 
Nu måste jag kila iväg och ta hand om alla kvällssysslor innan jag själv tar kväll.
 
Sköt om er!
 
Kram Julia
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!