JULIA K

Har jag nämnt det?

 
Ett litet nätt avlastningsbord ( 75 kr ) i en dov mintig skön färg står nu i hallen och förgyller min tillvaro. Perfekt pyntbord! ( tack för den J 😉 )

 
Silverskedar till morgonfilen, 6 stycken för en guldtia.

 
Två stycken långa långa förträffligt vackra trasmattor vävda av flinka kvinnohänder som ska få pryda kök och farstu. 20 respektive 40 kr styck och det är nästan skamligt billigt tycker jag.

 
Två tjusiga större glasvaser för sommarens blomster för en guldtia styck. Här med ljuvlig daggkåpa.

 
Mmm det riktigt pirrar till i magen av porslinsfynd. Arabia och Rörstrand. Asietter till frukostmackan och fat till sommares sallader. Superduperbilligt och allt är inte med på bild.
 
Hej på er!
 
Har jag nämt det? Att jag älskar loppisar. Hihi förmodligen ett antal gånger under alla dessa år jag bloggat. Men det är bara så, det är bland det bästa jag vet. Det  är en sådan total avkoppling att bara få åka iväg, med eller utan barnen och känna den där pirriga känslan man har innan. Känslan av förväntning och spänning. Alldeles tokigt egetligen men så är det. Och billigt nöje är det också minsann. Jag tycker att fynden ovan var riktigt bra med tanke på att jag bor i närhetn av vår vackra huvudstad eller vad säger ni?
 
På loppisar kikar jag allt som oftas efter mindre möbler, porslin, vaser, mattor, ramar, lådor, böcker och husgeråd. De flesta sakerna finner sin rätta plats hemma och jag tycker så vansinnigt mycket om blandningen. Gammalt möter nytt. Och ting som är unika. Jag tycker att de tillför en charmig, hemtrevlig och personlig känsla härhemma.
 
Och nu vill jag höra, har ni loppisfyndat något denna sommaren?
 
Kram Julia
 
 
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Älskar loppisar! Inga fynd ännu denna sommar, men jag plockade fram ett gammalt ur källaren för ett par dagar sedan…en gammal trädgårdssoffa inköpt på loppis och som stått och tappat färgen i källaren ett par år. Nu kom den fram och fick fin ny färg.Men du verkar ju ha gjort fina fynd!/Susanne

  Svara
 • Åh, så mycket fint du har hittat! Du kan verkligen konsten att hitta de riktigt fina fynden 🙂

  Jag har inte gjort några loppisfynd än i år, men jag hoppas att det blir ändring på det snart! Ska iväg på en stor loppis på torget i grannstaden på torsdag, och där brukar det finnas mycket fint 🙂

  Kram Sara

  Svara
 • Men oj, mattorna var verkligen några riktiga fynd! Dem tyckte jag mycket om!!

  Jag fullkomligt älskar förväntningen man får i magen innan man är framme vid loppisen man tagit sig till!

  Kram Johanna

  Svara
 • Åh, känner igen känslan så väl! Pirrig härlig iver känsla innan och total lycka av fina fynd efteråt=) Underbara fynd du gjort! Här har det tyvärr blivit snålt med loppisrundor, men förhoppningsvis blir det ändring på det=)

  Gabriella 2013-07-01 22:20:36 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Ja så fina fynd du gjort! Var själv på en liten loppisrunda idag och hittade några saker som ska få en liten remake. Lampskärm som ska bytas ut och lite måleri av ramar och spegel.
  Köpte en fantastisk charmig barnspis på loppis tidigare i sommar som jag är så nöjd över.

  Madicken - Under min sänghimmel 2013-07-01 21:47:20 http://gruvligtvackert.blogg.se/
  Svara
 • Här finns det guldkorn för er som bor nära Västmanland 🙂

  Möbelsalongen 2013-07-01 21:42:38 http://www.mobelsalongen.se/
  Svara
 • Jajamen! Fyndade varje vecka just nu 🙂 går lite i perioder det där och nu är jag inne i en ”sån” period där jag loppar på tok för mycket 🙂
  Är väldigt förtjust i upsala ekeby keramik men även porslin och glas och gamla möbler och böcker.

  Jessica i malmö 2013-07-01 21:42:15
  Svara
 • Var på första loppisvändan i helgen. Hittade ett fint fynd som jag tänkte visa på bloggen 🙂 Underbar gammal korgkista i perfekt skick. Det är lycka det 🙂 Superfina fynd du gjort! Helt min stil på dem 🙂

  Kram

  Jenny

  Jennyshemochharmoni 2013-07-01 21:08:12 http://www.blogger.com/profile/06834743958327672332
  Svara
 • Ah, vilka superduper fina fynd du har gjort. Känner igen pirret du skriver om. Finns det något som slår det?! 😉
  Själv fyndade jag ett gammalt linneskåp billigt på en auktion. Det är jag riktigt nöjd med, såpass att fyndbehovet har varit tillfredsställt ett tag nu 🙂
  Ha en skön sommar!

  Flickan på landet 2013-07-01 20:25:42 http://www.blogger.com/profile/17012812963958815897
  Svara
 • Så roligt med lite loppisfynd! Riktigt fina tallrikar har du hittat. Nej, tyvärr har jag inte hunnit med någon loppisrunda ännu. Det är ganska fullt upp men självklart kommer det bli någon runda- semestern börjar ju om en vecka 🙂
  Kram Mariette

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!