Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

SKYNDA FYNDA!

 
SKYNDA FYNDA!
 
Ja bokstavligen faktiskt 🙂 Jag är i färd med att planera hur öppettiderna i gårdsbutiken skall vara till vår och sommarsäsongen och vill börja göra fint i min lilla butik. Därför får ni som finner något av det som finns kvar, hela 40% på det ni köper. Gäller alltså varor under kategorin REALISATION som ni finner HÄR. Amge bara bloggrabatt i din order så justerar jag summan i efterhand.
 
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Hur gjorde du när ni tog bort plexiglaset från sebra spjälsängen? Har likadana sängar och blir galen på oljudet från plasten. Vet inte hur jag ska få bort det bara.. Och sen undrar jag vad har du för spjälskydd? Svårt att hitta något som passar. Tack för en fin blogg. /Ida

    Anonymous 2013-04-18 08:23:55
    Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!