JULIA K

Obegränsat antal gäller…?

 
Hohoo i snöyran!
 
Kring jul, när jag var riktigt sjuk och eländig lovade jag mig själv att ta lite ledigt emellanåt. Svårt svårt när man råkar älska sitt jobb…
 
Hursomhelst så har jag faktiskt hållit mitt löfte till mig själv.
 
Så vad gör man egentligen när man har lite mammaledigt sådär? Ja jag passar på att promenera, mysa med Belle och pyssla om hemmet. Idag passade jag på att ordna lite i vitrinskåpet. Tro det eller ej men jag har rensat bort en hel del för man kan visst tydligen ha för mycket enligt någon i familjen ( vi har två skåp till fulla)…
 
Hmmpf. Jag är inte beredd att hålla med alls faktiskt. Porslin och keramik är som kuddar, obegränsat antal gäller 😉
 
Kram/Julia
 
Ps, jag har fortfarande inte fått besked angående Happylightsen 🙁 men håll ut, jag gör mitt allra allra bästa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!